-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Speltpirogger
Til mellemmad eller frokost kan det være godt med sådan en pirog med fyld af kartofler og løg, hvis du da ikke vælger at bage noget helt andet ind i de små brød.
ca. 16 stk.
Ingredienser
- Speltpirogger
- 5 dl vand
- 50 g gær
- 2 tsk. salt
- 200 g sigtet speltmel (Amo)
- 200 g hvedefuldkornsmel
- ca. 300 g mel
- 200 g kartofler
- 1 stort løg
- frisk rosmarin
- olivenolie
- Bland koldt vand med smuldret gær, salt, sigtet speltmel og hvedefuldkornsmel, og lad blandingen hvile en times tid.
- Kog og afkøl kartoflerne. Pil løget, hak det, og steg det mørt i olivenolie, uden at det tager farve. Køl også løget af. Skær kartoflerne i tern (eller mos dem groft), og bland dem med løg og fint klippet rosmarin.
- Ælt dejen færdig med mel, tril den til boller, og tryk dem til flade ovaler, ca. 20 cm lange. Læg fyld på midten, fugt kanten med lidt vand, og fold dejen sammen. Klem kanten til, og lad piroggerne hæve ca. 20 min.
- Sigt lidt mel over piroggerne, og bag dem ved 225 gr. i ca. 15 min