Spidskålsalat med laks, radise & dild
En super god, rustik og mættende salat med accent af nordisk køkken.
4
Ingredienser
- 1 spidskål
- 1 udkernet, snittet æble
- 1 bdt radiser i skiver
- 1 bdt groftskåret dild
- Dressing:
- 1 spsk honning
- 1 spsk sennep
- 2 spsk æbleeddike
- 1 spsk koldpresset rapsolie
- salt peber
- 1-2 tsk ristet spidskommen
- 300 g stegt, bagt eller dampet laks
Sådan gør du:
- Snit kålen groft og bland den med de øvrige ingredienser. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den blandes omhyggeligt med salaten, der serveres med den stegte laks på toppen og ristet rugbrød.
- Energi pr. person: 350 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%.
- Tip. Ristet spids- kommen er et superkrydderi til lidt grovere salater med f.eks. kål og gulerødder.
- GENVEJ TIL HURTIG SALAT: Hvis du køber en pose rensede spinatblade eller blandede salater, behøver du ikke bruge tid på at skylle og slynge salaten.