-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Spinatlasagne med salat
Ingredienser
- 500 g helbladet spinat
- 1 løg (finthakket)
- 250 g hytteost (max. 1,5% fedt)
- 2 æg
- 140 g reven ost (højst 10% fedt)
- 4½ dl mælk (højst 0,5% fedt)
- 1½ spsk hvedemel
- 10 lasagneplader (gerne fuldkorn)
- 1 bdt grønne asparges
- ½ blomkål
- ½ vandmelon
- 1½ dl presset grapesaft
- 1 spsk rødvinseddike
- vand
- salt
- peber
- muskatnød
- Lad 500 g helbladet spinat tø og knug den fri for vand. Bland spinaten med 1 finthakket løg (ca. 100 g), 250 g hytteost med højst 1,5% fedt, 2 æg, 100 g reven ost med højst 10% fedt og 1/2 tsk salt.
- Bring 4 ½ dl mælk med højst 0,5% fedt i kog. Jævn mælken med 1 ½ spsk hvedemel udrørt i koldt vand.
- Lad sovsen koge 1-2 min. og smag til med salt, peber og reven muskatnød.
- Fordel ca. 10 lasagneplader (gerne fuldkorn), spinat og sovs lagvis i et ovnfast fad. Drys øverst med 40 g reven ost med højst 10% fedt.
- Bag lasagnen på midterste rille ca. 30 min. ved 200 grader.
- Salat: Knæk 1 bdt grønne asparges (ca. 200 g) og fjern den træede del. Del aspargesene.
- Pluk 1/2 blomkål (ca. 225 g) ismå buketter. Kog asparges og blomkål knap møre i letsaltet vand ca. 1 ½ min. Lad dem afkøle.
- Udstik 1/2 vandmelon i kugler (ca. 250 g melonkød). Bland asparges, blomkål og melon i en skål.
- Bland 1 ½ dl presset grapesaft med 1 spsk rødvinseddike, salt og peber og hæld marinaden over.
- Server spinatlasagne med salaten. Række til 4-5 personer.