Spinatpizza
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 400 g frossen hel spinat
- 1 rødløg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 æg
- 100 g revet ost
- 1 rulle færdig pizzadej (400 g)
- Tænd ovnen på 225 grader. Lad spinaten tø op.
- Pres væden af den og hak den groft. Svits rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie og vend spinaten i.
- Varm det hurtigt igennem og krydr med salt og peber. Hæld det over i en skål og lad det køle lidt af.
- Pisk ægget sammen med halvdelen af osten og vend det sammen med spinaten.
- Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir og læg spinaten på, så der holdes en kant fri.
- Drys med resten af osten og bag pizzaen i 18-20 min.