Spinatsalat med kylling og linser
Denne type salat med kylling og spinat fås i mange versioner. Denne er dog blandt fit livings favoritter – mere er der ikke at sige…
4
Ingredienser
- 1,5 dl små grønne linser fra Puy eller belugalinser
- 300 g kogt/stegt kyllingekød
- ½ bakke babyspinat
- 1 snittet rødløg
- 250 g cherrytomater i halve
- 35 g semidried tomat
- 1 udkernet rødt æble i tynde både
- Dressing:
- 2 spsk æbleeddike
- 2 tsk koldpresset rapsolie
- 1 tsk grovkornet dijonsennep
- Salt, peber 2
- 5 g saltmandler
- 200 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Kog linserne efter anvisningen på pakken, afdryp og køl dem af. Bland linserne med alle de øvrige ingredienser.Rør dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten, der drysses med mandler og spises med fuldkornsbrød.
- Energi pr. person: 400 kcal., fedt 20%, protein 31%, kulhydrat 49