Sund salat

Spinatsalat med kylling

Salat med masser af power.

4

Ingredienser

  • 150-200 g broccolibuketter
  • 300 g stegt kylling
  • ½ bakke babyspinat
  • 50 g lyse rosiner
  • 1 snittet rødløg
  • kviste af citrontimian
  • 200 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
  • 25 g ristede hasselnøddekerner
  • Dressing:
  • 35 g gedefeta + 1 dl skyr
  • lidt knust hvidløg
  • 3-4 blade citrontimian
  • salt, peber

Sådan gør du:

  1.  Blancher broccolibuketterne i kogende, letsaltet vand 1 minut, afkøl dem under den kolde hane og lad dem dryppe rigtig godt af. Riv eller skær kyllingekødet i mundrette stykker og bland alle ingredienser til salaten. Rør gedefeta og skyr sammen, smag til med de øvrige ingredienser og server cremen til salaten.
  2. Energi pr. person: 440 kcal, fedt 22%, protein 28%, kulhydrat 50%.
  3. Tip! Lad evt. rosinerne trække i et par spsk balsamico, som giver salaten en lidt mere pikant smag.