Spinatsalat med kylling
Salat med masser af power.
4
Ingredienser
- 150-200 g broccolibuketter
- 300 g stegt kylling
- ½ bakke babyspinat
- 50 g lyse rosiner
- 1 snittet rødløg
- kviste af citrontimian
- 200 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
- 25 g ristede hasselnøddekerner
- Dressing:
- 35 g gedefeta + 1 dl skyr
- lidt knust hvidløg
- 3-4 blade citrontimian
- salt, peber
Sådan gør du:
- Blancher broccolibuketterne i kogende, letsaltet vand 1 minut, afkøl dem under den kolde hane og lad dem dryppe rigtig godt af. Riv eller skær kyllingekødet i mundrette stykker og bland alle ingredienser til salaten. Rør gedefeta og skyr sammen, smag til med de øvrige ingredienser og server cremen til salaten.
- Energi pr. person: 440 kcal, fedt 22%, protein 28%, kulhydrat 50%.
- Tip! Lad evt. rosinerne trække i et par spsk balsamico, som giver salaten en lidt mere pikant smag.