asparges

Sprød grøn salat

Med lidt af det hele og masser af proteiner, kulhydrater, grønsager og sunde fedtstoffer.

4

Ingredienser

  • 1 romainesalat
  • 1 bakke babyleaves
  • 500 g grønne asparges
  • 300 g rejer
  • 300 g rugbrød i tynde skiver
  • 1 bundt dild eller kørvel
  • PEBERRODSCREME
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 2 spsk friskrevet peberrod
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skyl salaten og slyng den tør. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Damp aspargesene i 1 min. og lad dem dryppe af. Skær aspargesene i snitter. Vend salat med asparges og rejer. Rør yoghurt med friskrevet peberrod og smag dressingen til med salt og peber. Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt i ovnen. Hæld dressingen over salaten og server med rugbrødscroutoner. Top med hakket dild eller kørvel. tip Rejer kan erstattes af en tilsvarende mængde tynde skiver røget laks.