Sprød grøn salat
Med lidt af det hele og masser af proteiner, kulhydrater, grønsager og sunde fedtstoffer.
4
Ingredienser
- 1 romainesalat
- 1 bakke babyleaves
- 500 g grønne asparges
- 300 g rejer
- 300 g rugbrød i tynde skiver
- 1 bundt dild eller kørvel
- PEBERRODSCREME
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 spsk friskrevet peberrod
- salt og peber
Sådan gør du:
- Skyl salaten og slyng den tør. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Damp aspargesene i 1 min. og lad dem dryppe af. Skær aspargesene i snitter. Vend salat med asparges og rejer. Rør yoghurt med friskrevet peberrod og smag dressingen til med salt og peber. Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt i ovnen. Hæld dressingen over salaten og server med rugbrødscroutoner. Top med hakket dild eller kørvel. tip Rejer kan erstattes af en tilsvarende mængde tynde skiver røget laks.