salat

Sprød salat toppet med gedeost

Lækker sprød salat

4

Ingredienser

  • 3 gulerødder, gerne forskellige sorter
  • 2 mellemstore fennikler
  • 2 udkernede, røde danske æbler
  • 1 skrællet citron
  • 1 lille bdt mynte
  • DRESSING:
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk grov dijonsennep
  • 2 spsk lys balsamico eller
  • hyldeblomsteddike
  • salt, peber
  • 100 g gedeost i tynde skiver
  • TILBEHØR:
  • 400 g fuldkornsbrød

Sprød salat toppet med gedeost

  1. Snit grønsager og frugt i tynde strimler og bland dem. Rør dressingen sammen, smag den til og vend den med salaten, der toppes med gedeost og serveres med groft brød.
  2. ENERGI PR. PERSON: 440 kcal, fedt 29%, protein 15%, kulhydrat 56%