-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Stikkelsbærtærte med kokosmazarin
Forvandl sommerbærrene til en herlig kage! Prøv denne vidunderlige tærte med stikkelsbær og kokosmazarin, der er frisk og smager skønt med flødeskum eller en kugle vaniljeis.
1 tærte/8-10 stykker
Ingredienser
Tærtedej:
- 200 g hvedemel
- 1 spsk. sukker
- 1/4 tsk. salt
- 100 g smør
- 2-3 spsk. iskoldt vand
Kokosmazarin:
- 125 g kokosmel
- 125 g sukker
- 100 g smør
- 4 spsk. mel
- 3 æg
Fyld:
- 500 g stikkelsbær
- 3 spsk. sukker
- 1 spsk. majsstivelse
Tilbehør:
- flødeskum eller vaniljeis
Sådan gør du:
- Tærtedej: Bland mel, sukker og salt i en foodprocessor, og tilsæt koldt smør i små stykker. Kør det sammen, til det bliver en grynet masse.
- Tilsæt iskoldt vand, og kør hurtigt dejen sammen. Klap den ud til en tyk plade, pak den ind i film, og sæt den i køleskab i 30 min.
- Rul dejen ud mellem to stykker film eller opsprættede fryseposer, og læg det i en tærteform (24-26 cm). Prik dejen med en gaffel, og læg en strimmel stanniol i kanten, for at undgå at dejen skrider.
- Forbag tærtebunden ved 200 grader i ca. 15 min. Fjern stanniolen, og bag i 5 min. mere. Tag den ud, og skru ovnen ned til 175 grader.
- Kokosmazarin: Kør kokosmassen sammen i foodprocessoren (du behøver ikke at vaske den). Bred massen ud i den forbagte tærtebund.
- Fyld: Skyl og nip stikkelsbærrene, og bland dem med sukker og majsstivelse. Bred dem ud over kokosmassen, og bag tærten i ca. 45 min., til bær og kokosmasse er gennembagte.
- Server tærten lun eller afkølet med flødeskum eller vaniljeis.