-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Stikkelsbærgrød med fløde - en skøn sommerklassiker
Den klassiske stikkelsbærgrød, der lige nu kan laves af friske grønne eller røde stikkelsbær. Her får du opskriften på en lækker stikkelsbærgrød, der er nem at lave. Den fine stikkelsbærgrød serveres med fløde på toppen og et drys hakkede mandler. Det er smagen af sommer i Danmark...
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 10 min.
- Fryse-egnet
- 750 g stikkelsbær
- 3 dl vand
- 250 g sukdeker
- ½ dl kartoffelmel
- Drys: mandler (hakkede)
- Tilbehør: piskefløde eller mælk
Sådan laver du stikkelsbærgrød
- Klip blomsterne af stikkelsbærrene. Kog bærrene med sukkeret i 2 ½ dl vand i ca. 10 min., til de er møre. Rør kartoffelmel ud i resten af vandet.
- Tilsæt blandingen til den kogende grød, og tag den straks fra blusset. Grøden må ikke koge.
- Smag den til med sukker og drys et tyndt lag på toppen, så grøden ikke trækker skind.
- Servér stikkelsbærgrøden afkølet med fløde eller mælk og drys med mandler.