-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Stikkelsbærtrifli med marengskys
Den syrlige smag af stikkelsbær spiller dejligt sammen med den søde marengs. Prøv den dejlige stikkelsbærtrifli nu, da stikkelsbærrene er bedst.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g friske stikkelsbær (rensede)
- ½ dl vand
- 2-3 spsk sukker
- 1 dl piskefløde
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider
- 6 stk. marengskys
- Kog stikkelsbærrene med vand 8-10 min. og smag til med sukker. Hæld det ud på en tallerken, så det kan køle hurtigt af.
- Pisk fløden til skum. Pisk æggehviderne stive med 1 spsk sukker.
- Vend fløde og æggehvidemassen sammen og tilsæt groftknuste marengs.
- Anret stikkelsbærkompotten lagvis med marengsskummet i to glas.
- Tips: Kog evt. et stykke vanilje eller kanel sammen med stikkelsbærrene.