Sveskepandekager

Sveskepandekager

Skønne amerikanske pandekager med svesker

Ingredienser

  • (2 personer)
  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (8-10 stk)
  • 100 g hvedemel
  • 50 g spelt eller grahamsmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 æg
  • 1/4 l kærnemælk
  • 15 g smør (smeltet)
  • 75 g svesker (hakkede)
  • Tilbehør:
  • Æblemos og sirup eller kanelsukker

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål og lav et hul i midten. Pisk æg og kærnemælk sammen og hæld det i hullet. Rør dejen sammen og tilsæt smør og svesker.
  2. Bag dejen til små, tykke pandekager på en stegepande smurt med lidt smør – brug evt. en spejlæg-/blinispande.
  3. Server til brunch med æblemos og sirup eller kanelsukker. Eller som dessert.