Sveskepandekager
Skønne amerikanske pandekager med svesker
Ingredienser
- (2 personer)
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- (8-10 stk)
- 100 g hvedemel
- 50 g spelt eller grahamsmel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk sukker
- 1/2 tsk salt
- 1 æg
- 1/4 l kærnemælk
- 15 g smør (smeltet)
- 75 g svesker (hakkede)
- Tilbehør:
- Æblemos og sirup eller kanelsukker
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål og lav et hul i midten. Pisk æg og kærnemælk sammen og hæld det i hullet. Rør dejen sammen og tilsæt smør og svesker.
- Bag dejen til små, tykke pandekager på en stegepande smurt med lidt smør – brug evt. en spejlæg-/blinispande.
- Server til brunch med æblemos og sirup eller kanelsukker. Eller som dessert.