-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Svinekam med julekrydderier
Hvidvinsmarineret svinekam stegt med julekrydderier.
Til seks personer:
2½ kg svinekam
1 stjerneanis
10 nelliker
10 kardemommekapsler
1 stang kanel
1 fl. rødvin
salt og friskkværnet peber
Dagen før: Skær sværen med fedtet fra stegen, så du har et rent stykke kød. Rids et ternet mønster i kødet.
Hæld krydderierne i en morter, knus dem let og fordel hen over kødet. Læg sværen med fedtet tilbage på kødet, snør hele stegen godt med køkkensnor og læg den i en plastbøtte. Hæld rødvinen over og læg låg på.
Næste dag: Læg svinekammen i et ildfast fad, drys med salt og peber og steg den ved 200 grader i 15 minutter, hvorefter halvdelen af rødvinsmarinaden hældes ved.
Steg videre 1 time og 30 minutter, tjek med stegetermometer – det skal vise 80 grader. Hvis den ikke er færdig, kan du give den yderligere 15 minutter og tjekke igen. Lad stegen hvile ca. 15 minutter, før den skæres i skiver og serveres til resten af julemaden.
Julens klassiske opskrifter
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
-
Confit de canard
-
Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
-
Andesteg med timiansky
-
Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Julesauce med gastrik
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Klassisk risengrød med kanelsukker
-
Risalamande og kirsebærsauce
-
Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter