Svinekød i wok med kål

Svinekød i wok med kål

Har man først snittet grønsagerne, tager det ikke lang tid at tilberede denne wokret. En rest smager også godt kold dagen derpå.

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

(4 pers.)

½ kålhoved

200 g mange tout ærter

2 peberfrugter

1 spsk. sesamolie

400 g svinekød i strimler til wok

2 fed presset hvidløg

3 tsk. friskrevet ingefær

2 spsk. fiskesauce

saft af 1 lime

1 pakke nudler

sojasauce

1.

Fjern stokken fra kålen, og snit kålen fint. Snit mange tout ærterne, og skær peberfrugterne i strimler.

2.

Varm olien i en wok, og svits kødet i ca. 2 minutter på hver side. Tilsæt presset hvidløg og ingefær, og vend det godt sammen.

3.

Tilsæt kål, peberfrugter, fiskesauce og limesaft, og steg det, indtil kålen er mør, men stadig har bid. Det tager ca. 5 minutter.

4.

Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand, skyld i koldt vand og afdryp.

5.

Vend nudlerne i wokken, og smag til med sojasauce.