-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Syltede grønne bønner med rødløg
Smager godt til rullepølsen.
Ingredienser
- 250 g grønne bønner, nippede
- 250 g rødløg i både
- Kogelage:
- ½ l vand
- 1½ tsk. salt
- Syltelage:
- 8 dl lagereddike eller hvidvinseddike
- 500 g sukker
- 4 laurbærblade
- Nip bønnerne. Pil løgene, og skær dem i både. Kog bønner og løg ca. 5 min. i kogelagen, og dryp dem af.
- Kom grønsagerne i rene og skoldede glas.
- Kog syltelagen sammen.
- Hæld den varme lage over grønsagerne, og luk glassene til.
- Opbevares i køleskabet.