-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Syltede hvide asparges
Aspargessæsonen er kort, så det er godt at gemme noget på lager. Brug de syltede asparges til f.eks. tarteletter, i salater, eller når du får lyst til den delikate spise.
Ingredienser
- Syltelage:
- 1,5 l vand
- 1,5 dl hvidvinseddike
- 10 peberkorn
- 1 spsk honning
- 1 kg hvide asparges
Sådan laver du syltede hvide asparges:
- Kog alle ingredienser til syltelagen op.
- Skær de træede ender af aspargeserne, så de passer med størrelsen på dine sylteglas, og skræl dem grundigt.
- Kom aspargeserne på rene, skoldede glas, og hæld syltelage over, til det dækker.
- Luk glassene godt til, og sæt dem straks på køl.