4 personer

 

  • 3 dl lunken sødmælk
  • 25 g gær
  • 1½ tsk. salt
  • 125 g durummel
  • ca. 250 g mel
  • Fyld:
  • 250 g løg
  • 10 g smør
  • 3 spsk. fløde
  • salt, peber
  • stødt muskat

  1. Rør mælk, gær, salt og durum klumpfrit, og lad det hvile 10 min. Ælt dejen færdig med mel, og lad den hæve ca. 30 min.
  2. Pil løgene, hak dem, og sauter dem i smør. Tilsæt fløde, og lad den koge helt ind. Smag fyldet til med salt, peber og et nip muskat.
  3. Del dejen i 4, og tryk den ud i cirkler (maks. ¾ cm tykke). Lad dem efterhæve, mens ovnen varmer op til 210 gr. Fordel fyldet på bundene, og bag dem 12-14 min.
  4. Nyd pizzaerne med en grøn salat med masser af groftrevet gulerod og lidt citronsaft.