Sådan laver du australsk iskaffe... med danskvand!
SPONSORERET indhold

Se her: Sådan laver du australsk iskaffe... med danskvand!

Gør som australierne down-under og giv din iskaffe et friskt boblende pust med iskold danskvand. Jo, du læste rigtigt – du kan bruge danskvand til at lave en sprudlende og iskold iskaffe, som slukker sommertørsten på en varm sommerdag.

Foto: Presse
02. jul. 2021 | Mad | ALT.dk

I Australien er iskaffe ikke bare en drik – det er et livsvilkår. Nespressos danske kaffeambassadør Niels Østergaard fortæller her om den særlige australske iskaffekultur – og giver dig én af sine absolutte yndlingsopskrifter på iskaffe… med brus!?!

Australien er måske bedst kendt for kontinentets rige dyreliv og et operahus – de færreste ved, at Australien også har en helt særlig iskaffekultur.

Hvor iskaffe i Danmark typisk er valget mellem med eller uden sukker/sirup, så kommer australsk iskaffe i alle former og farver.

Til sommer kan du spare både flybilletter og galoperende jetlag, når Nespressos kaffeambassadør bringer den australske iskaffetradition til de danske himmelstrøg.

 

”Australierne har en sød tand og er glade for de vanedannende iskaffer med sirup og mælk. Men de dyrker bestemt også den sorte iskaffe uden sukker eller sirup – gerne med et sprudlende skud danskvand. På kaffebarer og caféer er udvalget ofte større end i Danmark, og du kan stikke papirsugerøret i alt fra iskaffe-milkshakes og long blacks over ice til den moderne flat white-kaffe, der også findes i en iskold version”

Niels Østergaard, der er kaffeekspert og ambassadør for Nespresso i Danmark

Anbefalet til dig