sponsoreret indhold
Nem hverdag: 7 steder du kan shoppe dagligvarer online
SPONSORERET indhold

Nem hverdag: 7 steder du kan shoppe dagligvarer online

Ønsker du dig mere kvalitetstid i hverdagen og mindre tid i køen i supermarkedet? Så se med her!

29. okt. 2020 | Mad

Med job der passes, børn der skal bringes og hentes, et hjem der skal gøres rent, og mad der skal laves, er der ofte ikke mange timer tilbage til bare at slappe af og være sammen i dagligdagen.

Mange af os drømmer om mere tid til os selv og hinanden - og lige præcis det har en række danske virksomheder fundet en smart løsning på. På nettet pibler det frem med webshops, der gør det muligt at klare ugens indkøb online, så du slipper for de mange ture til supermarkedet.

Nogle steder tilbyder endda måltidskasser, der kan tilberedes på minimal tid og samtidig sørger for store smagsoplevelser på en hel almindelig hverdagsaften.

Vi har her samlet 7 gode webshops, der gør det nemt at shoppe dine dagligvarer online.

Motatos sælger dagligvarer, der ellers går til spildeMatsmart-Bromma_12.jpgMotatos.dk redder overskydende dagligvarer direkte fra fødevareindustrien. Det kan fx være produkter med designfejl, eller som der simpelthen bare er blevet produceret for mange af, og derfor står til at blive smidt ud.

Det betyder, at du i deres netbutik kan købe billige varer, som aldrig er nået supermarkedsleddet. Med andre ord: spare penge og gøre noget godt for miljøet på én og samme tid.

Madspild er nemlig en kæmpe klimasynder. Var madspild et land, ville kun USA og Kina udlede mere CO2. Men det giver ingen mening at smide god mad ud, og af netop den årsag har motatos.dk specialiseret sig i at købe og sælge overskudsproduktion direkte videre til forbrugerne.

Skræddersyet måltidskasse efter dine behov314546645930990652_blomkalskarry_Hellofresh.jpg

Hos HelloFresh er valgfriheden lige så vigtig som maden. 

Du kan nemlig vælge mellem fire måltidskasser og hele 12 ugentlige retter med alt fra familiefavoritter til eksotisk verdensmad. Det har aldrig været lettere at forkæle hele familiens smagsløg. 

Og du kan tilmed spise med god smag i munden - HelloFresh kompenserer nemlig for 100% af alle direkte CO2-udslip og giver dig friske råvarer i sæson målt til punkt og prikke, så du undgår madspild. 

Prøv deres hurtigkasse og hav aftensmaden klar på 15-30 minutter, så der er mere tid til at nyde dit mesterværk.

 

Se mere på hellofresh.dk 

 

Få måltidskasser sammen med dine dagligvarerNemlig_MTK_oktober2020_v2.jpg

Danskerne er virkelig begejstrede for Måltidskasser fra nemlig.com, fordi det er fleksibelt. Hver uge kan du frit sammensætte din egen Måltidskasse blandt 24 forskellige smagfulde og inspirerende retter.  Vælg mellem retter til de dage hvor madlavningen skal gå hurtigt og retter til de dage med mere tid.

Du bestemmer selv, hvornår du ønsker at få leveret din Måltidskasse, og den bliver leveret lige til døren sammen med dine dagligvarer. Med Måltidskasser fra nemlig.com får du derfor både en nemmere hverdag, lækker aftensmad og ikke mindst mere tid til de hyggelige stunder i hverdagen.

Læs mere om Måltidskasserne fra nemlig.com her

 Hurtig levering fra lokalområdet

995923291705223086_shop.rema1000.jpgREMA 1000 med Vigo” er en indkøbstjeneste, hvor private kunder handler for hinanden. Med tjenesten er det altså både muligt at bestille levering af egne indkøb og/eller at hjælpe andre med at handle.

Modsat andre online indkøbsmuligheder, som oftest leverer fra et centralt lager, kommer varerne direkte fra din lokale REMA 1000, og bestiller du ’i dag’ kan du få leveret ’i morgen’.

Leveringen starter fra 19 kr. og foregår ofte på enten gåben eller cykel – til gavn for miljøet og indkøberens sundhed. Der er ingen krav om minimumskøb, og første levering er gratis.

Hent dine dagligvarer på vejen230842451917328955_bilka2go_036_drivein.jpgBilkaToGo er din genvej til Danmarks største online fødevaresortiment. Bestil dine dagligvarer i webshoppen, og hent dem i drive-in-området ved din nærmeste Bilka – lige når det passer dig.

Varerne bliver leveret direkte i dit bagagerum af en BilkaToGo-medarbejder, så du ikke engang behøver at stige ud af bilen.

Når du køber dine dagligvarer på BilkaToGo, kan du være sikker på altid at få samme gode priser og tilbud som i Bilkas fysiske butikker. Shoppen følger nemlig Bilkas tilbudsavis.

Der ingen krav om minimumsordre, og du betaler kun 29 kroner for pakkeservice – uanset ordrestørrelse. Det er nemt, og det er hurtigt!

Havfriske fisk fra Skagen i klassiske og nye variationer126720794135720387_skagenkassen-skagenfood.jpgSkagenKassen fra Skagenfood er et inspirerende fiskeunivers med spændende smagsoplevelser samt friske fisk i klassiske såvel som nye sunde variationer.

I kassen finder du altid den højeste kvalitet af fisk, ligesom langt de fleste af fileterne er skåret i hånden for at få så flot og fast et resultat som muligt.

Fiskene stammer fra mindre danske fiskekuttere, hvor hovedparten af fiskeriet er skånsomt, og en stor andel af fiskene desuden er MSC-certificeret. I løbet af sæsonen suppleres de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret i SkagenKassen – inkl. frugt & grønt - er 100% økologisk, og det eneste du selv skal have i køkkenet, er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

God for dig - og resten af verden700739576791406196_aarstiderne_614x450.jpgAarstidernes måltidskasser er 100% økologiske, og råvarerne er nøje udvalgt, fordi det er det bedste – for både dig og planeten.

Hver uge sammensætter Aarstidernes professionelle kokke nye menuer ud fra de råvarer, som er i sæson netop nu. Det giver dig både variation, ny inspiration i køkkenet samt et minimalt madspild.

Hos Aarstiderne kan du vælge mellem hele 19 forskellige måltidskasser. Hvis det skal være hurtigt og nemt i en travl hverdag, kan du fx prøve ”10MinuttersKassen” eller ”BørneKvik”. Og hvis du gerne vil bruge mere tid i det grønne køkken, kan du bl.a. få ”VegetarKassen” og ”500KalorierKassen”.