4 personer

Ingredienser

  • 500 g cocktailtomater
  • 1-2 spsk. frisk rosmarin
  • 6 fed hvidløg
  • 5 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 400 g pasta, f.eks. spaghetti
  • 300 g ricotta (italiensk friskost) eller 150 g fetaost
  • 100 g parmaskinke
  • 1 dl friskrevet parmesanost
  • 1 dl snittede basilikumblade

  1. Fordel tomater, rosmarin og hvidløg i en bradepande på bagepapir. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber. Stil
  2. fadet i ovnen ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kom pastaen tilbage i gryden. Si væsken fra tomaterne,
  4. og hæld den i pastaen. Kom pastaen i 4 dybe tallerkner. Smuldr ricottaost over.
  5. Fordel parmaskinke i strimler, parmesan, basilikumblade og tomater over.
  6. Server straks.