Torsk i fad

Torsk i fad

Optøet helbladet spinat kan bruges i stedet for porre, det giver heller ikke for mange kalorier.

1 person

Ingredienser

  • 150 g optøet torskefilet
  • salt
  • 100 g porre
  • 2 dl mælk
  • 1 æg
  • 1 spsk. mel
  • salt, peber og stødt muskat

  1. Drys fisken med salt, og lad den trækkemindst et kvarter. Lad i mellemtiden de rensedeporreringe mørne i mikroovnen eller enkasserolle med en anelse vand.
  2. Pisk mælk, æg, mel og krydderier sammen.Læg porreringene i et ovnfast fad ogden skyllede fisk ovenpå. Hæld væskenover, og bag retten ved 200 gr. i ca. 20 min.,eller til æggemassen er stivnet.
  3. Energiindhold pr. person: 1580 kJEnergifordeling:Protein: 44 g – 48 %Kulhydrat: 26 g – 28 %Fedt: 10 g – 24 %Kostfibre: 3 g