Tortellini med skinke og asparges
4 pers.
Ingredienser
- 500 g friske tortellini med skinkefyld
- 500 g grønne asparges
- 1 skalotteløg
- 15 g smør
- 2 dl hønsebouillon
- 1 dl fløde
- 2 tsk. majsstivelse
- 2 spsk. citronsaft
- evt. 1 tsk. revet citronskal
- salt, peber
- Tilbehør:
- tomater i halve både, sorte oliven og høvlet parmesanost
- Kog tortellinierne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
- Skær de træede ender af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm’s stykker og løget i små tern.
- Svits løget i smørret i en gryde. Tilsæt bouillonen, og kog det op. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kom asparges, citronsaft og evt. citronskal i, og kog det sammen under omrøring 2-3 min. Smag til med salt og peber. Vend tortellinierne i aspargessaucen.