Tortellini med skinke og asparges

Tortellini med skinke og asparges

4 pers.

Ingredienser

  • 500 g friske tortellini med skinkefyld
  • 500 g grønne asparges
  • 1 skalotteløg
  • 15 g smør
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 dl fløde
  • 2 tsk. majsstivelse
  • 2 spsk. citronsaft
  • evt. 1 tsk. revet citronskal
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • tomater i halve både, sorte oliven og høvlet parmesanost

  1. Kog tortellinierne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
  2. Skær de træede ender af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm’s stykker og løget i små tern.
  3. Svits løget i smørret i en gryde. Tilsæt bouillonen, og kog det op. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kom asparges, citronsaft og evt. citronskal i, og kog det sammen under omrøring 2-3 min. Smag til med salt og peber. Vend tortellinierne i aspargessaucen.