fisk

Tortellini med varmrøget laks

Nem hverdagsmad med varmrøget laks. Du kan også bruge andre typer fisk (eventuelt dampet torsk eller anden hvid fisk), hvis du ikke kan få varmrøget laks.

4

Ingredienser

  • 250 g store tortellini eller ravioli med spinat og ricotta
  • 125 g friskbælgede ærter
  • 100 g babyspinat
  • ½ dl syrnet fløde 9%
  • 1 spsk reven skal af ubehandlet citron
  • 200 g varmrøget laks plukket i grove stykker
  • 1 bdt dild eller kørvel.
  • 400 g brød.

Sådan gør du:

  1. Kog tortellini eller ravioli efter anvisningen på pakningen, bland ærterne ved det sidste minut og afdryp begge dele, inden det vendes med spinat, syrnet fløde, citronskal samt laks og dild eller kørvel.
  2. Servér med brød.
  3. Energi pr. person: 500 kcal, fedt 20%, protein 23%, kulhydrat 57%.