Tranebær-pistaciebiscotti

Tranebær-pistaciebiscotti

60 stk.

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 4 1/2 spsk. olie
  • 1 1/2 tsk. reven skal af en
  • usprøjtet appelsin
  • 1 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 dl tørrede tranebær
  • 1 dl groft hakkede pistacienødder

  1. Pisk sukker og æg sammen.Pisk olie, vaniljesukker ogappelsinskal i. Bland hvedemel,bagepulver, salt, tranebær ogpistacienødder i en anden skål,og vend det i æggemassen.
  2. Del dejen i 4, og rul demtil pølser ca. 30 cm lange.Læg dem på bagepapir på enbageplade, og tryk dem lidt nedmod pladen. Pensl dem medsammenpisket æggehvide, dryssukker over, og stil pladen iovnen ved 180 gr. på midtersteovnribbe i ca. 20 min.
  3. Lad kagerne afkøle 10 min.Skær dem i 1 cm tykke skiver,læg dem på bagepapir på enbageplade, og bag dem yderligere15 min. ved 160 gr. påmidterste ovnribbe.