Tranebær & speltbiscotti
Få inspiration til, hvad du kan servere til hverdag og weekend
30-35 Stk
Ingredienser
- 250 g sigtet speltmel
- 250 g rørsukker
- 1 tsk bagepulver
- korn af 1 stang vanilje
- 2 æg
- 100 g tørrede tranebær og rosiner
- 75 g ristede, groftskårne mandler
- reven skal af 2 ubehandlede citroner
- 1 sammenpisket æg
- til pensling
Sådan gør du:
- Bland mel, sukker, bagepulver og vaniljekorn. Tilsæt æggene og rør de tørrede bær, mandler og citronskal i dejen. Del og form dejen til to lange stænger, der er ca. 5 cm brede og 2 cm høje. Læg dem på en plade med bagepapir, pensl med æg og bag dem i 20 minutter ved 180°. Lad stængerne køle lidt af, inden de skæres i 1-1,5 cm tykke skiver på skrå og bages endnu en gang ved 150° i ca. 20 minutter, til de er hårde og sprøde. Lad kagerne afkøle helt, før de lægges i en dåse.
- ENERGI PR. STK.: 80 kcal, fedt 16%, protein 9%, kulhydrat 75%