Tranebær

Tranebær & speltbiscotti

Få inspiration til, hvad du kan servere til hverdag og weekend

30-35 Stk

Ingredienser

  • 250 g sigtet speltmel
  • 250 g rørsukker
  • 1 tsk bagepulver
  • korn af 1 stang vanilje
  • 2 æg
  • 100 g tørrede tranebær og rosiner
  • 75 g ristede, groftskårne mandler
  • reven skal af 2 ubehandlede citroner
  • 1 sammenpisket æg
  • til pensling

Sådan gør du:

  1. Bland mel, sukker, bagepulver og vaniljekorn. Tilsæt æggene og rør de tørrede bær, mandler og citronskal i dejen. Del og form dejen til to lange stænger, der er ca. 5 cm brede og 2 cm høje. Læg dem på en plade med bagepapir, pensl med æg og bag dem i 20 minutter ved 180°. Lad stængerne køle lidt af, inden de skæres i 1-1,5 cm tykke skiver på skrå og bages endnu en gang ved 150° i ca. 20 minutter, til de er hårde og sprøde. Lad kagerne afkøle helt, før de lægges i en dåse.
  2. ENERGI PR. STK.: 80 kcal, fedt 16%, protein 9%, kulhydrat 75%