Trifli med balsamicocreme
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 15 min.
- Kogetid:
- 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 tsk majsstivelse
- 1 dl fløde
- 1 bæger pasteuriserede æggeblommer
- 1/2 tsk vaniljesukker
- 1/2 dl hvid balsamico
- 1/2 dl vand
- 1/2 dl sukker
- 10 g smør
- 250-300 g friske bær
- 6-8 sprøde kager
- Rør majsstivelse og fløde sammen i en skål og tilsæt æggeblommer og vanilje.
- Kom balsamico i en lille gryde og kog det igennem et par min.
- Tilsæt vand og sukker og kog, til sukkeret er opløst.
- Pisk den kogende lage i æggeblommerne og hæld det tilbage i gryden.
- Pisk det over varmen, til det lige når kogepunktet.
- Tag gryden af varmen, pisk det kolde smør i og hæld cremen i en skål til afkøling.
- Anret den kolde creme med friske bær og sprøde kager.