Tun i en lun nicoisesalat
En pæn tunbøf er mere delikat end den dåse tun, der sædvanligvis bruges i denne salat.
1 person
Ingredienser
- 150 g tun (optøet, supermarkedsvare)
- 5 g olivenolie
- salt og peber
- 150 g kartofler
- 100 g grønne bønner
- 20 g løgringe
- 50 g tomat
- 25 g salat
- kapers
- Kog kartoflerne møre, nip bønnerne, ogkog dem 8 min. Læg løgringene i vand, sådet skarpe kan fjernes, og skær tomat ogsalat i mundrette bidder.
- Pensl tunbøffen med olie, og steg denkort på begge sider. Drys med salt ogpeber, og skær den i tynde skiver.
- Anret tun og grønt sammen, og pyntmed lidt kapers.
- Energi pr. person: 1940 kilojoule (450 kcal)Energifordeling:Protein: 48 g – 42 %Kulhydrat: 48 g – 42 %Fedt: 8 g – 15 %