Tun i en lun nicoisesalat

Tun i en lun nicoisesalat

En pæn tunbøf er mere delikat end den dåse tun, der sædvanligvis bruges i denne salat.

1 person

Ingredienser

  • 150 g tun (optøet, supermarkedsvare)
  • 5 g olivenolie
  • salt og peber
  • 150 g kartofler
  • 100 g grønne bønner
  • 20 g løgringe
  • 50 g tomat
  • 25 g salat
  • kapers

  1. Kog kartoflerne møre, nip bønnerne, ogkog dem 8 min. Læg løgringene i vand, sådet skarpe kan fjernes, og skær tomat ogsalat i mundrette bidder.
  2. Pensl tunbøffen med olie, og steg denkort på begge sider. Drys med salt ogpeber, og skær den i tynde skiver.
  3. Anret tun og grønt sammen, og pyntmed lidt kapers.
  4. Energi pr. person: 1940 kilojoule (450 kcal)Energifordeling:Protein: 48 g – 42 %Kulhydrat: 48 g – 42 %Fedt: 8 g – 15 %