-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Tun-tataki med misodressing
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 400 g tun i sushi-kvalitet
- ½ dl sesamfrø, gerne både sorte og hvide
- 2 spsk lys miso*
- 3 spsk vand
- ½ kinaradise
- frisk koriander
- 1 lime
Sådan laver du japanske gyoza
- 1. Vend tunen i sesamfrø, og tryk dem godt fast. Alle sider skal være dækket af sesamfrø. Varm en pande godt op, og steg tunen på en tør pande i ½-1 minut pr. side. Tag tunen af panden, og lad den stå og køle lidt ned.
- 2. Rør en dressing af miso og vand, og skær kinaradise i tynde skiver.
- 3. Skær tunen i skiver og anret oven på kinaradise. Server med misodressing, frisk koriander og lime.