
Ungarsk paprikakylling
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 stk. kyllingebryst
- 3 spsk mel
- 1 spsk paprika
- 1 spsk olie
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 11⁄2 dl bouillon
- 1 spsk konc. tomatpuré
- 1 dl cremefraiche
- 1 tsk majsstivelse
- persille
- salt og peber
- Tilbehør:
- kartoffelmos eller kogte ris
- Skær kødet i tykke strimler. Bland mel, 2 tsk paprika, salt og peber og vend kødet heri. Brun det i en sauterpande med olie og tag det op. Steg nu fintsnittet løg og hvidløg 5 min. Tilsat bouillon og tomatpure og kog det igennem. Tilsat kødet og lad retten simre 5-8 min. Rør cremefraiche sammen med majsstivelse og 1 tsk paprika og rør det i retten. Varm det igennem under omrøring – men lad det ikke koge. Server med kartoffelmos eller kogte ris og persilledrys..