-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Vaniljetopping (blødt guf)
Ingredienser
- 175 g sukker
- ½ dl vand
- 3 æggehvider (evt. pasteuriserede)
- 1 spsk sukker
- ½ stang vanilje (kornene)
- Evt. en tsk saft fra syltede rødbeder, frugtfarve el. lign.
- Kog sukker og vand ved svag varme i ca. 5 min., til lagen ertyk og 120 grader varm (mål med sukkertermometer).
- Pisk æggehviderne stive med lidt sukker og vaniljekornene med en håndmikser eller røremaskine på fuld kraft.
- Pisk den varme sukkerlage i og pisk, til massen er kold. Tilsæt evt. farve.
- Pynt kagerne med vaniljetopping med en sprøjtepose eller en lille palet.