-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Varm rissalat med and
En nem ret, hvis der er 1 andebryst til overs fra juleaften.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 15 min.
- 400 g kogte ris med vilde ris (ca. 1 1/2 dl rå)
- 1 stegt andebryst
- 1 spsk andefedt eller olie
- 200 g sukkerærter (evt. frosne)
- 1 usprøjtet appelsin
- 1 spsk soja
- 1 tsk honning
- 2 forårsløg
- salt og peber
- Træk/skær skindet af andebrystet og skær det i tynde strimler.
- Steg dem sprøde på en pande med lidt andefedt eller olie og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Skær kødet i skiver og rist dem let på panden.
- Tilsæt fintsnittede sukkerærter, og kogte ris og lad det stege til det er gennemvarmt.
- Tilsæt fintrevet appelsinskal, appelsinsaft, soja og honning.
- Smag til med salt og peber og tilsæt fintsnittede forårsløg.
- Anret på to tallerkner og drys det sprøde andeskind over.