Varm rissalat med and

Varm rissalat med and

En nem ret, hvis der er 1 andebryst til overs fra juleaften.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • 400 g kogte ris med vilde ris (ca. 1 1/2 dl rå)
  • 1 stegt andebryst
  • 1 spsk andefedt eller olie
  • 200 g sukkerærter (evt. frosne)
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 1 spsk soja
  • 1 tsk honning
  • 2 forårsløg
  • salt og peber

  1. Træk/skær skindet af andebrystet og skær det i tynde strimler.
  2. Steg dem sprøde på en pande med lidt andefedt eller olie og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  3. Skær kødet i skiver og rist dem let på panden.
  4. Tilsæt fintsnittede sukkerærter, og kogte ris og lad det stege til det er gennemvarmt.
  5. Tilsæt fintrevet appelsinskal, appelsinsaft, soja og honning.
  6. Smag til med salt og peber og tilsæt fintsnittede forårsløg.
  7. Anret på to tallerkner og drys det sprøde andeskind over.