Varm rissalat med and
En nem ret, hvis der er 1 andebryst til overs fra juleaften.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 15 min.
- 400 g kogte ris med vilde ris (ca. 1 1/2 dl rå)
- 1 stegt andebryst
- 1 spsk andefedt eller olie
- 200 g sukkerærter (evt. frosne)
- 1 usprøjtet appelsin
- 1 spsk soja
- 1 tsk honning
- 2 forårsløg
- salt og peber
- Træk/skær skindet af andebrystet og skær det i tynde strimler.
- Steg dem sprøde på en pande med lidt andefedt eller olie og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Skær kødet i skiver og rist dem let på panden.
- Tilsæt fintsnittede sukkerærter, og kogte ris og lad det stege til det er gennemvarmt.
- Tilsæt fintrevet appelsinskal, appelsinsaft, soja og honning.
- Smag til med salt og peber og tilsæt fintsnittede forårsløg.
- Anret på to tallerkner og drys det sprøde andeskind over.