-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Vietnamesisk salat med kylling og spidskål
Salaterne her kan sagtens gøre det ud for et helt frokost- eller aftensmåltid. Suppler evt. med en af desserterne, hvis det er dagens hovedmåltid.
4 pers.
Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 spsk. risvinseddike
- 1 spsk. sukker
- salt
- 500 g kyllingebryst, kogt eller ovnstegt
- 1 lille spidskål
- 2 spsk. limesaft
- 1-2 spsk. fishsauce
- 1 spsk. friskhakket mynte
- 1 spsk. friskhakket koriander eller persille
- salt og peber
- Tilbehør:
- løse ris (60 g ris, tør vægt, pr. pers.)
- Skær løget i halve, og skær det herefter i tynde skiver. Læg dem i en skål, hæld vineddike, ukker og salt ved, og lad løget marinere 30 min.
- Skær afkølet kyllingebryst i skiver, og snit spidskålen.
- Si marinaden fra løget. Pisk limesaft og fishsauce i løgmarinaden. Vend løg og spidskål i denne marinade. Vend kylling, mynte og koriander i, og smag til med salt og peber.