Wraps med bresaola
Den bedste wrap samt bønnesalat
4
Ingredienser
- Wraps:
- 4 wraps med fuldkorn
- 125 g friskost eller rygeost
- 1 fintsnittet rødløg
- 1 håndfuld rucola
- 1 god håndfuld urter, f.eks. basilikum, persille, dild
- 150 g bresaola i tynde skiver
- Bønnesalat:
- 200 g kogte, kolde haricots verts
- 25 g grofthakkede semidried tomater
- 2 snittede skalotteløg
- 125 g grillet velafdryppet artiskok
- 1 håndfuld blandede krydderurter, f.eks. basilikum, persille og mynte
- 50 g brødcroutoner
- salt, peber
- 75 g parmaskinke i tynde skiver
- 20 g salte mandler
Sådan gør du:
- Wraps:
- Bred wrapsene ud på et stort bræt. Smør dem med friskost, drys rødløg, rucola og urter på, læg bresaola øverst og rul wrapsene fast sammen og skær hver af dem i 6 stykker.
- Energi pr. person: 345 kcal, fedt 16%, protein 28%, kulhydrat 56%.
- Bønnesalat:
- Bland alle ingredienserne til salaten, smag godt til med salt og peber, læg skinke på toppen og drys med lidt salte mandler.
- Energi pr. person: 160 kcal, fedt 35%, protein 25%, kulhydrat 40%.