Wraps

Wraps med bresaola

Den bedste wrap samt bønnesalat

4

Ingredienser

  • Wraps:
  • 4 wraps med fuldkorn
  • 125 g friskost eller rygeost
  • 1 fintsnittet rødløg
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 god håndfuld urter, f.eks. basilikum, persille, dild
  • 150 g bresaola i tynde skiver
  • Bønnesalat:
  • 200 g kogte, kolde haricots verts
  • 25 g grofthakkede semidried tomater
  • 2 snittede skalotteløg
  • 125 g grillet velafdryppet artiskok
  • 1 håndfuld blandede krydderurter, f.eks. basilikum, persille og mynte
  • 50 g brødcroutoner
  • salt, peber
  • 75 g parmaskinke i tynde skiver
  • 20 g salte mandler

Sådan gør du:

  1. Wraps:
  2. Bred wrapsene ud på et stort bræt. Smør dem med friskost, drys rødløg, rucola og urter på, læg bresaola øverst og rul wrapsene fast sammen og skær hver af dem i 6 stykker. 
  3. Energi pr. person: 345 kcal, fedt 16%, protein 28%, kulhydrat 56%.
  4. Bønnesalat:
  5. Bland alle ingredienserne til salaten, smag godt til med salt og peber, læg skinke på toppen og drys med lidt salte mandler.
  6. Energi pr. person: 160 kcal, fedt 35%, protein 25%, kulhydrat 40%.