Mode på Instagram
SPONSORERET indhold

10 Instagram-profiler du skal følge, mens de stadig er små

Vi ved godt, at det lyder skørt at omtale Instagram-profiler med mere end 2.000 følgere som små, men vi spår disse 10 en kæmpe succes.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Instagram @louisegjess
27. jan. 2017 | Mode | Eurowoman

Det er nu, du skal være med, hvis du skal være først på 'beatet'!

LÆS OGSÅ: Sådan defineres et stilikon

1. @ditte_reffstrup: 1.645 følgere.

Hun er langt fra ny i den danske modebranche, og du er helt sikkert på fornavn med hendes brand – Ganni, men Dittes Instagram-profil er måske ny for dig? Hvis du har undret dig over hvor inspirationen til de vidunderligt legende, skøre og smukke kollektioner kommer fra, så er det her du skal kigge med. Ditte deler alt fra kunst og fest til inspirationsrige personligheder.

2. @boismynamebitch, @tjetshiba og @skatthebordercollie.

Her får du 3-i-1, hvis du ligesom undertegnede er helt vild med hunde. Disse 3 har alle kreative ejere, og Bo, Tjet og Skat tager dig med på sjove opdagelser verden over og deler gåture i det smukke danske land, hvad de laver til dagligt og store begivenheder i deres liv. Her snakker vi alt fra at holde møde med tidligere ukendte brødre og søskende, pote-operationer til tips til, hvordan de kommer igennem en lidt for festlig aften.

 

Et billede slået op af Tjet (@tjetshiba) den

 

Et billede slået op af Skat (@skatthebodercollie) den

3. @louisegjess: 2.160 følgere.

Hvad siger du til god stil, seje fund og billeder, der bare altid er en tand sejere, end hvis du selv prøvede at tage præcis det samme? Louise Gjessø arbejder i modebranchen og har et forhold til den, som mange kunne lære af. Der er noget humoristisk og uhøjtideligt over hvert billede, og dét klæder de dyre kjoler og andet, som Louise iklæder sig.

 

Et billede slået op af Louise Gjessø (@louisegjess) den

4. @mrfoxdarling_: 1.486 følgere.

Instagram er det perfekte sted, hvis du har kunst, du vil vise verden, og amerikanske Mr. Fox Darling finder en blanding af kunst og andres Instagram-billeder, som han synes er inspirerende, og maler sig selv på billedet. På profilen kan du både finde ham sammen med Kanye West, på ski og andet sjovt.

 

Et billede slået op af @mrfoxdarling_ den

5. @nannaflachs: 1.222 følgere.

Nanna Flachs er måske ikke et navn, som ringer nogle klokker, og det er også okay – Nanna gemmer sig mest bag kameraet, som stylist, og hendes profil er netop også fyldt med billeder fra bagsiden af kameraet. Smukke modeserier, sjove bag-om-skydningen øjeblikke og hendes datter, Bela – og en meget sjældent gang et 'selfie'.

 

Et billede slået op af Nanna Flachs (@nannaflachs) den

6. @ctlarsson: 1.480 følgere.

God smag skal hyldes, også selvom det tilhører assisterende moderedaktør på Eurowoman, Camilla Larsson. Som taget ud fra et 70'er familie album med kølige farver, billeder af alt fra sommerhuset til franske solsenge, modeserier fra magasinet og familiefotos fra – ja, du har gættet det: 70'erne.

 

Et billede slået op af Camilla Larsson (@ctlarsson) den

7. @s_jjensen: 1.923 følgere.

Med en gennemsnitlig opdatering på 2-3 billeder om dagen, er Sarah Juul Jensen en af de profiler, som er ekstra god at følge, hvis man er glad for nye opdateringer. At hvert eneste billede så er pænt og udvider både ens møbel-, mad- og kunsthorisont er kun et plus!

8. @jonasbie: 1.470 følgere.

Han har skudt utallige billeder til både Euroman og Eurowoman, og selv hans Instagram-profil ligner en modeserie 'on the go'. Smukke kvinder, sjove aftener og dejlige feriebilleder – en ægte fotograf.

 

Et billede slået op af JonasBie (@jonasbie) den

9. @cadwallader: 1.308 følgere.

Casey Cadwallader er designer for Acne Studios' damekollektioner og giver dig et hemmeligt kig med bag processerne, inspirationen bag og – til tider – nogle billeder af ham selv på ferie, location og andet personligt. Det er altså sjældent, at du får så nært et billede på, hvordan det hele foregår!

10. @ibensund: 948 følgere.

Med kampagner for Wood Wood, Won Hundred og Zara har den danske model Iben Sund haft en god start på hendes modelkarriere. Iben deler en kombination af ting, som inspirerer hende og masser af billeder fra hendes modelarbejde.

 

Et billede slået op af Iben Sund 🏁 (@ibensund) den

LÆS OGSÅ: Gå på opdagelse i bedstemors klædeskab – dette item er tilbage

LÆS OGSÅ: Nu skal kjolerne være korte!

LÆS OGSÅ: Makeuptendensen du skal kende lige nu