5 gode cremer til under 200 kr.
SPONSORERET indhold

5 gode cremer til under 200 kroner

Der er ingen undskyldning for ikke at passe på din hud, hvis du køber en af disse fornuftige hjælpere, der giver fuld fugt OG valuta for pengene.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Getty Images
12. jan. 2022 | Mode | ALT for damerne

1. Nat og dag

Navnet er langt, men ideen er enkel: Nivea har skabt et smart sæt, der klæder din hud på til både dagen og natten. Solfaktor til dagtimerne (også om vinteren!) og masser af ekstra næring til de regenererende nattetimer. Q10 og kreatin er nøgleingredienser i begge cremer, der sammen stimulerer hudens egen kollagenproduktionen.

Nivea Q10 Power SPF30 Day Cream.jpg

Q10 Power SPF30 Day Cream, 80kr. Fra Nivea.

NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Night.jpgQ10 Power Extra Nourishing Night, 80 kr. Fra Nivea

2. Forebyggelse frem for kur

Det er ingen grund til at vente på reperationsalderen, før du går i gang med at passe på din hud. Og heldigvis er den bedste genvej til god hud en fast rutine. A-derma har skabt en helende creme med aktive ingredienser som kobber og zink, der heler eventuelle skader, mens havrekim, jojobaolie og plantesmør giver den masser af næring.

A-derma.jpg

Reparing CICA-Cream, A-derma, 100 kr.

LÆS OGSÅ: Her er 2021’s 10 bedste nyheder på skønhedsfronten

3. Nørdernes darling

Den ser ikke chik ud, men den er hud-nørdernes absolutte favorit: CeraVe’s enkle allround-creme, der kan bruges på både ansigt og krop, og som gennemfugter tørre pletter med hyaluronsyre og essentielle ceramider.

CeraVe.jpg

Moisturising Cream, CeraVe, 200 kr.

4. Lækker lindring til den særligt sarte

Døjer du med hypersensitiv hud? Eller slår du ud og får utidig rødme i kinderne ved stress, temperatursvingninger eller nye rutiner? Så skal du alliere dig med Avènes lille hjælper. Cremen matcher hudens egen struktur, er befriet for parfume og konserveringsmidler, og så genopbygger den din sensitive hudbarriere med 98% naturlige ingredienser, herunder det beroligende termalske vand fra Avène-kilden.

Avène.jpg

Tolerance Control, Avène, 180 kr.

LÆS OGSÅ: Hudeksperten: "Du må aldrig skrubbe løs med korn på hudens overflade"

5. Letvægteren

Weledas klassiske fugtcreme, Skin Food, fås også i en lettere version, der er mindst ligeså prisværdig som dens federe alter ego. Det er naturlige ingredienser som sheasmør, bivoks, kamille, morgenfruer og stedmoderblomster, der gør cremen mild, nærende og genial som primer under en let makeup.

Weleda.jpg

Skin Food Light, Weleda, 105 kr.

LÆS OGSÅ: 8 kure, der får din hud i topform

Anbefalet til dig