Jenna Ortega
SPONSORERET indhold

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

En sandaltendens, der ikke har tænkt sig at slippe sit tag i os endnu, er den komfortable badesandal. De er flade og lige til at stikke i.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
09. maj. 2023 | Mode | ALT.dk

Om det er den klassiske sort/hvide fra Nike, H20 eller Fila – eller måske endda den mere avancerede version med massagepigge fra Adidas – så kan du roligt lade badesandalen blive fast inventar i din garderobe.

Sandalerne er oftest kendetegnet ved sine grove såler og et enkelt, men mere sporty udtryk. Foruden de klassiske sportsmærker har luksusmodehuse som Bottega Veneta, Balenciaga og Dries Van Noten taget den sporty silhuet til sig og genskabt den i forskellige farver og materialer.

LÆS OGSÅ: Her får du listen med 9 af sæsonens smukkeste sandaler

Da badesandalen blev moderne – igen

Den komfortable sandal fik for alvor sit comeback, da store luksusmodehuse som Céline og Isabel Marant fortolkede den klassiske badesandal og udskiftede plastikmaterialet med eksklusivt læder.

Siden har highstreetmærker, designere og de traditionsrige sandalproducenter som H20 og Nike fulgt trop og gentænkt badesandalens udseende.

H20 har blandt andet samarbejdet med den danske designer Stine Goya, som for år tilbage gav den velkendte H2O-badesandal et løft med gulddetaljer, ligesom Oh! by Kopenhagen Fur og Instagram-fænomenet, Freja Wewer har haft held med at pakke selvsamme badesandal ind i pænt, blødt og farverigt minkpels.

Siden har også den tidligere Heartmade-designer Julie Fagerholt givet sit bud på, hvordan den sporty badesandal kan se ud under mærket H2O Fagerholt – og mange gør dem kunsten efter år efter år.

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

Vi har samlet otte blærede badesandaler, vi godt gad eje. Der er skruet på former, farver og materialer, og fælles for dem er, at de fungerer formidabelt på jobbet såvel som på stranden.

Par dem med alt fra joggingtøj til florlette sommerkjoler og shorts med længde i grove materialer som hør eller kanvas.

badesandaler_hm.jpg

Badesandaler fra H&M, 399 kr.

badesandaler_zara.jpg

Badesandaler fra Zara, 199 kr.

badesandaler_arket.jpg

Badesandaler fra Arket, 1.200 kr.

badesandaler_other stories.jpg

Badesandaler fra & Other Stories, 795 kr.

badesandaler_cult.jpg

Badesandaler fra Cult, 300 kr.

badesandaler_acne studios.jpg

Badesandaler fra Acne Studios, 3.500 kr.

badesandaler_adidas.jpg

Badesandaler fra Adidas, 400 kr.

badesandaler_vagabond.jpg

Badesandaler fra Vagabond, 799 kr.

Anbefalet til dig