Badesandaler dame
Foto: Josephine Lochen Rosemarie Vind i smart silkesag på en seng i Paris.

Badesandaler

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

Sæsonens store sandal-trend er i det komfortable humør, og sommerens sandaler skal både være flade, vandtætte og lige til at stikke i. Ja!

Om det var den klassiske sort/hvide fra Nike, Puma eller H20 – eller måske endda den helt avancerede med massagepigge fra Adidas, så var badesandalen fast inventar i ethvert ungt individs garderobe.

LÆS OGSÅ: Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster bare 179 kroner

Kendetegnene var grove såler og et enkelt og sporty udtryk, og det er også det, der præger dem nu. Modehuse som Chanel, Balenciaga og Prada tager den helt klassiske sports-silhuette op og gentænker den i deres nye sommerkollektioner.

Da badesandalen blev moderne – igen

Den sunde sandal fik for alvor et comeback, da både Céline og Isabel Marant fortolkede den klassiske badesandal og udskiftede plastikmaterialet med eksklusivt læder. Siden har highstreet-mærker, designere og de traditionsrige sandalproducenter som H20 og Nike fulgt trop – H20 ved at lade den danske designer Stine Goya give husets velkendte sandal et løft med gulddetaljer et par år tilbage, og nu i samarbejde med Oh! by Kopenhagen Fur og Instagram-fænomenet, Freja Wewer, der pakker badesandalen ind i pænt, blødt og farverigt minkpels.

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

Vi har samlet de otte mest blærede badesandaler, der fås i et væld af fine farver, og er mere end tilladt andre steder end på stranden.

Brug dem som en cool kontrast til tidens mere minimalistiske og rene silhuetter, og sæt dem gerne sammen med alt fra joggingtøj til florlette sommerkjoler i grove materialer som hør eller kanvas.

Badesandaler dame

Chanel, pris på forespørgsel.

Badesandaler dame

Balenciaga, 3.400 kr.

Badesandaler dame

Prada, 4.100 kr.

Badesandaler dame

Loewe, 2.200 kr.

Badesandaler dame

Burberry, 2.470 kr.

Badesandaler dame

Valentino, 4.400 kr.

Badesandaler dame

Gucci, 2.200 kr.

Badesandaler dame

Isabel Marant, 2.400 kr.

God sommer!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommer, Sol, Sko og Trends