Badesandaler dame 2020

Foto: Josephine Lochen Rosemarie Vind i smart silkesag på en seng i Paris.

Sandaler til kvinder 2020

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

Sæsonens store sandal-trend er i det komfortable humør, og sommerens sandaler skal være flade og lige til at stikke i. Ja tak!

Om det er den klassiske sort/hvide fra Nike, H20 eller Fila – eller måske endda den mere avancerede med massagepigge fra Adidas – så kan du roligt lade badesandalen blive fast inventar i din garderobe.

Sandalerne er oftest kendetegnet ved sine grove såler og et enkelt og sporty udtryk. Foruden de klassiske sportsmærker har modehuse som Bottega Veneta, Balenciaga og Dries Van Noten taget den klassiske, sporty silhuette og genskabt den, så den i dag fås i forskellige farver og materialer.

LÆS OGSÅ: Her er skoene, du skal gå efter denne sæson

Da badesandalen blev moderne – igen

Den komfortable sandal fik for alvor sit comeback, da store luksusmodehuse som Céline og Isabel Marant fortolkede den klassiske badesandal og udskiftede plastikmaterialet med eksklusivt læder.

Siden har highstreet-mærker, designere og de traditionsrige sandalproducenter som H20 og Nike fulgt trop og gentænkt badesandalens udseende.

H20 har blandt andet samarbejdet med den danske designer Stine Goya, som for år tilbage gav den velkendte H2O-badesandal et løft med gulddetaljer, ligesom Oh! by Kopenhagen Fur og Instagram-fænomenet, Freja Wewer, har haft held med at pakke selvsamme badesandal ind i pænt, blødt og farverigt minkpels. Nu har den tidligere Heartmade-designer Julie Fagerholt så givet sit bud på, hvordan den sporty badesandal skal se ud under mærket H2OFagerholt, og det er også yderst vellykket.

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

Vi har samlet otte blærede badesandaler, vi godt gad eje. Der er skruet på former, farver og materialer, og fælles for dem er, at de fungerer formidabelt på jobbet såvel som på stranden.

Brug dem som en cool kontrast til tidens mere minimalistiske og rene silhuetter, og sæt dem gerne sammen med alt fra joggingtøj til florlette sommerkjoler og shorts i grove materialer som hør eller kanvas.

havaianas z saint laurent.jpg

Sandaler, Saint Laurent Rive Droite x Havaianas, 335 kr.

badesandaler bottega veneta.jpg

Sandaler, Bottega Veneta, ca. 4.100 kr.

badesandaler bianco.jpg

Sandaler, Bianco, 400 kr.

badesandaler dries van noten.jpg

Sandaler, Dries Van Noten, ca. 3.690 kr.

balenciaga badesandal.jpg

Sandaler, Balenciaga, ca. 3.970 kr.

 

badesandaler h2O.jpgSandaler, H2O, 300 kr.

zara badesandaler.jpg

Sandaler, Zara, 499 kr.

badesandal miu miu.jpgSandaler, Miu Miu, ca. 3.651 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommer, Sol, Sko og Trends