Badesandaler dame 2022
SPONSORERET indhold

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

Sæsonens store sandaltrend er (igen igen) i det komfortable humør, og sommerens sandaler skal være flade og lige til at stikke i.

Af: Redaktionen Foto: Josephine Lochen
18. maj. 2022 | Mode | ALT.dk

Om det er den klassiske sort/hvide fra Nike, H20 eller Fila – eller måske endda den mere avancerede version med massagepigge fra Adidas – så kan du roligt lade badesandalen blive fast inventar i din garderobe.

Sandalerne er oftest kendetegnet ved sine grove såler og et enkelt, men mere sporty udtryk. Foruden de klassiske sportsmærker har luksusmodehuse som Bottega Veneta, Balenciaga og Dries Van Noten taget den sporty silhuette til sig og genskabt den i forskellige farver og materialer.

LÆS OGSÅ: Skal du have nye sneakers? Her er vores 17 favoritter

Da badesandalen blev moderne – igen

Den komfortable sandal fik for alvor sit comeback, da store luksusmodehuse som Céline og Isabel Marant fortolkede den klassiske badesandal og udskiftede plastikmaterialet med eksklusivt læder.

Siden har highstreet-mærker, designere og de traditionsrige sandalproducenter som H20 og Nike fulgt trop og gentænkt badesandalens udseende.

H20 har blandt andet samarbejdet med den danske designer Stine Goya, som for år tilbage gav den velkendte H2O-badesandal et løft med gulddetaljer, ligesom Oh! by Kopenhagen Fur og Instagram-fænomenet, Freja Wewer har haft held med at pakke selvsamme badesandal ind i pænt, blødt og farverigt minkpels.

Siden har også den tidligere Heartmade-designer Julie Fagerholt givet sit bud på, hvordan den sporty badesandal kan se ud under mærket H2OFagerholt – og mange gør dem kunsten efter år efter år.

8 blærede badesandaler, du kan bruge døgnet rundt

Vi har samlet otte blærede badesandaler, vi godt gad eje. Der er skruet på former, farver og materialer, og fælles for dem er, at de fungerer formidabelt på jobbet såvel som på stranden.

Par dem med med alt fra joggingtøj til florlette sommerkjoler og shorts i grove materialer som hør eller kanvas.

badesandaler_arket.jpg
Badesandaler, Arket, 1.100 kr.
badesandaler_pink.jpg
Badesandaler, Mango, 599 kr.
keddo_badesandaler.jpg
Badesandaler, Keddo, 335 kr.
badesandaler_h2o.jpg
Badesandaler. H2O, 350 kr.
badesandaler_angulus.jpg
Badesandaler, Angulus, 1.400 kr.
badesandaler_bershka.jpg
Badesandaler, Bershka, 149 kr.
badesandaler_other stories.jpg
Badesandaler, & Other Stories, 695 kr.
badesandaler_arket_orange.jpg
Badesandaler, Arket, 290 kr.

Anbefalet til dig