Ansigtsbehandlinger
SPONSORERET indhold

Fra 800 til 4.000 kr.: 6 gode ansigtsbehandlinger

Giv huden og sindet et energi-kick med akupunktur, massage og en hud-diætist.

Af: Bea Fagerholt Foto: Getty Images
02. maj. 2017 | Mode | Eurowoman

1. Holistisk luksus

Pure Senses ligger i et pakhus på 4. sal på Østerbro, hvor de to indehavere, som kan skrive kosmetiker og zone- hud- og kropsterapeuter på CV'et, står klar til at skræddersy en behandling, der tilgodeser netop dine behov, fx en ansigtsbehandling. Du kan også gå all in med 100 minutters luksus, med ansigtsbehandling, rygscrub, varmstensmassage og zoneterapi, der stimulerer hele kroppen.
Lux Face & Zone hos Pure Senses, 1.295 kr. Puresenses.dk

2. Kurs mod indre glød

Skønhed kommer indefra. Også hvis du spørger Laura Bonné, kosmetolog og indehaver af spa og produktlinjen Amazing Space. Ifølge hende er gode cremer ikke nok, hvis du vil have det bedste ud af dit udseende. Huden skal også plejes gennem din kost og livsstil. Derfor har hun sammensat et behandlingsforløb over tre måneder, der har til opgave at få din krop og huds udstråling på højkant gennem kost, mineraler og olier, produkter og tre behandlinger og konsultationer hos din faste hud-diætist. Behandlingerne indebærer en hudscanning og face-pudding, som består af varme omslag skræddersyet til din hudtype af eksempelvis hørfrø, chiafrø, kollagen og kisel blandet med aloe vera, vitamin E og C og udvalgte skønne krydderier som ginseng og ginkgo biloba.
Skin Feeding hos Amazing Space koster 3.995 kr. Amazing-space.dk

3. Boost til den modne hud

Kosmetologen Anita Falslund har netop slået dørene op for sin egen klinik på Islands Brygge, hvor hun bl.a. tilbyder islandske Bio Effects fantastiske signaturbehandling. I løbet af 75 minutter bliver huden boostet med fugt, masseret med varme og kolde sten og plejet med mærkets aktive produkter.
Bioeffect Signatur behandling hos Anita Falslund, 1.195 kr. Anitafalslund.dk

LÆS OGSÅ: “Denne økologiske olie bevarer hårets bevægelighed og giver det samtidig en god omgang fugt”

4. Meditation og massage

Når du har spændinger i kroppen, er det oplagt at booke en massage, men det er ifølge hud- og kropsterapeut Sarah Mohajer ikke nok. Derfor har hun designet en mental massage, der består af meditation kombineret med traditionel massage, som får hovedet til at slippe kontrollen over kroppen og især ansigtet, hvor spændinger oftest ses som furer og rynker. 
Mental Massage hos Sahar's, 800 kr. Sahars.dk

5. Et lille stik

Kosmetisk akupunktur er blevet brugt længe inden, nogen fandt på botox og ansigtskirurgi, og det er stadig et populært alternativ, hvis du gerne vil have et løft. I akupunktør Sara Maria Dyrbergs klinik Nui Cph placeres ultratynde nåle nøje i ansigtet, og produktionen af kollagen og elastin sættes i gang, mens nålene er med til at afspænde muskulaturen.
Kosmetisk akupunktur hos Nui, 1.050 kr. Nuicph.dk

6. De-stress til ansigtet

Det føles befriende at få løsnet dine ansigtsspændinger. Det ved Naturskøn i Aarhus, der tilbyder en behandling, som løsner ansigtsmuskulaturen ved hjælp af akupressurpunkter og kraniosakralterapi, som virker afslappende og tilmed sørger for at udrense ophobede affaldsstoffer. Under behandlingen bliver dit ansigt forskønnet med produkter fra Rudolph Care.
Rudolph Care Organic Facial, 1.095 kr. ­Naturskon.dk

Anbefalet til dig