Birgitte Raben Olrik
SPONSORERET indhold

Birgitte Raben Olrik: "Det er smukt, hvordan vi alle ældes forskelligt"

Ejer af og kreativ direktør i mode- og interiørbrandet Rabens Saloner Birgitte Raben Olrik vil gerne ældes med ynde og passer derfor godt på sin hud med gode cremer og en olie, hun ikke kan leve uden.

Af: Sine Gerstenberg Foto: PR & Privat
31. jul. 2020 | Mode | ALT for damerne

Birgitte Raben Olrik passer godt på sin hud – særligt når hun er på Bali, hvor hun normalt bor en stor del af året. For der er hun så meget ude i solen og på scooter i os og damp, at huden har brug for ekstra meget pleje. 

Min morgenrutine er... self care! Jeg renser min hud, derefter bruger jeg Hyaluronic Acid 2% + B5 fra The Ordinary og slutter af med ansigtsolie. Min krop smører jeg ind i Hæckels’ bodylotion. Den kan virkelig anbefales. Til slut tager jeg Nuoris Lip Treat på, kysser min mand og så starter dagen.

At pleje min hud betyder for mig... at jeg kan ældes med ynde. Derfor passer jeg godt på mig selv. Det er en dejlig fornemmelse at give min hud ”en treat” om morgenen og om aftenen. Det er min tid, og det er ren velvære. Da jeg normalt bor på Bali flere måneder om året, er jeg ekstra opmærksom på at pleje min hud. Jeg er så meget ude i solen og på min scooter i os og damp, så der er jeg mere opmærksom på at rense og pleje min hud.

Jeg lægger makeup... inden jeg forlader huset. Til hverdag bruger jeg Cream Foundation, Cream Glow, Lip Tint i en blød nuance og mascara – alt fra Kjær Weis. Og så bruger jeg en sort Chanel-pen om øjnene. Hvis jeg skal til fest, tilføjer jeg jeg Wisdom-øjenskyggen fra Kjær Weis, Chanels Water Fresh
Tint og slutter af med lip balm i en skarpere farve.

Læs også: Sidsel Marie Bøg: "Den er god mod fine linjer og sætter gang i blodcirkulationen"

Den bedste duft for mig er... Maison Louis Marie No. 04. Det er min signaturduft.

Den alder, jeg har nu, er... helt perfekt til mig. Med alt det, jeg har oplevet i livet, kunne jeg ikke være en dag yngre. Jeg hviler i min alder, men indrømmer gerne, at det er røvirriterende at skulle kæmpe lidt ekstra for at holde sig i form.

Nutidens skønhedsideal er... for mig forbundet med de naturlige skønheder. Jeg har personligt altid været vild med franske Caroline de Maigret. Hun er naturlig, rå og lækker. Jeg synes, det er smukt, hvordan vi alle ældes forskelligt, og jeg synes, det er vigtigt, man kan se det. Den rå skønhed er fantastisk.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har alle dem, jeg godt kan lide omkring mig, og jeg griner med ansigtet og smiler til livet – dét er smukt!

Læs også: Sabina Socol: ”Om sommeren kan du også bruge den på kroppen hist og her”

Birgitte Raben Olriks favoritter: 

tromborg.jpg

Hverdagsfavorit

Deluxe Disinfection Hand Gel, Tromborg, 80 kr

mlm.jpg

Drøj parfume

Maison Louis Marie No. 04 er bare min duft. Størrelsen er perfekt, den er drøj i brug, og så er den oliebaseret, så jeg kan have den på i solen. No. 04 Bois de Balincourt, Maison Louis Marie, 550 kr.

ansigtsolie.jpg

Øko-olie i høj kvalitet

Kjær Weis’ ansigtsolie kan jeg vitterligt ikke leve uden. Dens høje kvalitet af økologiske olier og brugen af dioscorea batatas-roden gør den magisk. Den tilpasser sig huden, så du føler, at din hud får den næring, den har brug for. The Beautiful Oil, Kjær Weis, 1.000 kr.

kevin_murphy.jpg

RODET MORGENHÅR

Til mit hår bruger jeg altid produkter fra Kevin Murphy. Deres Doo.Over giver et rodet morgenhår-look på den helt rigtige måde, uden at mit hår tørrer ud. Doo.Over Dry Powder Finishing Hairspray, Kevin Murphy, 215 kr.

hæckels.jpg

Håndcreme til håndtasken

Hæckels håndcreme er fast inventar i min håndtaske. Den trænger hurtigt ind i huden. Eco Marine Hand Balm, Hæckels, 165 kr.

læbepleje.jpg

Lækker læbepleje  

Kjær Weis’ The Lip Balm plejer mine læber, er drøj i brug, og så er jeg fan af deres genopfyldelige emballage. The Lip Balm, Kjær Weis, 340 kr.

Anbefalet til dig