Cara Delevingne bog
SPONSORERET indhold

Cara Delevingne udgiver sin første roman – her er, hvad vi ved om den indtil videre

Ok, hvor mange talenter har den pige lige?

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: REX
14. mar. 2017 | Mode | Eurowoman

Hvor mange talenter har Cara Delevingne? Vi kan snart ikke holde styr på det. Foruden at have betrådt langt over 100 runway-podier har den 24-årige model bevist, at hun kan synge, hun kan spille skuespil, og nu udgiver hun minsandten også en roman.

- Endnu et niv-mig-øjeblik!!, skrev Delevingne på Instagram, da hun tidligere i dag afslørede sig selv som forfatter.

"Mirror, Mirror", hedder bogen, måske med reference til replikken "Mirror, mirror on the wall" fra eventyret om Snehvide. Eller: "Lille spejl på væggen der", som ordene oversættes på dansk. Ifølge modellen selv er "Mirror, Mirror" en fortælling om at blive voksen. Hovedpersonerne er fire 16-årige venner, der forsøger at finde ud af, hvem de er, og hvordan de navigerer i det minefelt, teenagelivet er.

LÆS OGSÅ: Her er den virkelige årsag til, at Cara holder op med at arbejde som model

- Jeg elsker de karakterer så meget, jeg elsker, hvad de står for, hvad denne historie repræsenterer. Processen med at skabe denne roman har været skelsættende og noget, jeg bærer virkelig tæt ved mit hjerte!!, skriver Delevingne og fortsætter:

- Lad os starte en bogklub!!! For jeg vil have os til at snakke om denne periode af livet, selvopdagelse, venskab, smerte, triumf!! At være teenager!! De erfaringer, der former DIG!