Cindy Crawford
SPONSORERET indhold

Cindy Crawford: "Kvinder er meget usikre på sig selv, og det er ikke let at blive ældre"

Cindy Crawford, 52, er en af vor tids største supermodeller. Og så er hun ambassadør for urmærket Omega med sin mand Rande Gerber og parrets børn, Kaia og Presley Gerber. Vi mødte hende i Paris til en snak om tid og at gå Versace-show med 90’er-modelkollegerne Claudia Schiffer, Carla Bruni, Helena Christensen og Naomi Campbell.

Af: Kristine Halken Foto: Stockbillede, Getty Image.
26. mar. 2018 | Mode | Eurowoman

Hun er stolt af sine børn, hvis modelkarriere blomstrer stort, hun går meget i jeans, T-shirts og sorte kjoler - og så håber hun på, at modelbranchen bliver mere inkluderende fremover. Mød Cindy Crawford.

– Første gang, jeg var på forsiden af Vogue, var amerikansk Vogue skudt af Richard Avedon. Jeg gik gennem lufthavnen, fik øje på det og købte tre eksemplarer. Kvinden ved disken genkendte mig ikke, hun sagde bare “Ni dollars, tak.” Men det var så spændende!

Foto: Getty Image. 

– Jeg går meget i jeans, T-shirt og sorte kjoler. Jeg er omgivet af tøj i mit arbejde, så jeg har altid noget mere enkelt på, når jeg har fri.

Foto: Getty Image.

LÆS OGSÅ: Sara Rostrup: "Jeg hader at have ondt i fødderne, og disse sko kan man holde ud hele aftenen"

– Vi flyttede til Malibu, så vores børn kunne vokse op der. I Malibu går alle i jeans og klip-klappere og uden makeup. Det er mere naturligt end L.A., og det tror jeg, var godt for mig. I byer som New York, Paris og Milano, er det let at blive usikker på sig selv. Jeg kan huske, hvordan det var at være backstage som ung model og se alle de andre smukke piger. Kvinder er meget usikre på sig
selv, og det er ikke let at blive ældre.

Foto: Getty Image.

– Jeg er stolt af mine børn, ikke fordi de er succesfulde modeller, men fordi de er gode mennesker. Det er dejligt, når du ser dine børn vokse op og blive til mennesker, som du har lyst til at hænge ud med. Min mand er bange for, at Kaia bliver voksen for hurtigt. Han ville ønske, at hun stadig var syv år og blev ved med at være det. siger Cindy, der her ses med familien i fuld 70’er udklædning til Halloween-fest i Hollywood.

Foto: Getty Image. 

LÆS OGSÅ: Skaberne bag Saks Potts: ”Tøj skal ikke tages så alvorligt”

– Der er ingen, der har brug for et ur i dag, fordi vi alle har vores smartphones med os hele tiden. Så for mig er et ur mere et statement-accessory. Det ur, jeg er mest nostalgisk omkring, er Omegas Constellation. Jeg kom med nogle input til relanceringen af det, så det vil altid have en særlig plads i mit hjerte.

Foto: Getty Image. 

– Det var en meget følelsesladet oplevelse at gå Versaces S/S 18-show i forbindelse med 20-året for Gianni Versaces død. Vi elskede alle Gianni, som var med til at gøre os til dem, vi var. Han elskede kvinder. Det er det, Versace er kendt for. At hylde sexede og stærke kvinder. Da vi stod på catwalken føltes det, som var det i går, vi stod der sidst. Men min datter gik også showet, så der er jo tydeligvis gået lidt tid.

Foto: Getty Image. 

Anbefalet til dig