stoy x lala berlin tørklæde
SPONSORERET indhold

Er det her efterårets pæneste halstørklæde?

Hvis du skal have et nyt halstørklæde til efteråret, hvordan skal det så se ud? Spørger du os, skal det være i kashmir, koksgråt og fra det nye designsamarbejde mellem STOY og Lala Berlin.

Af: Redaktionen Foto: Gitte Post
14. sep. 2020 | Mode | ALT.dk

Med kvinden Leyla Piedayesh i front lancerede det tyske tøjmærke Lala Berlin sin første kollektion tilbage i 2004.

Siden da har strik været et gennemgående element i Lala Berlins kollektioner, ligesom tørklædet med det velkendte Kufiya-mønster, der tog os alle sammen med storm op gennem 00’erne, har været med til at definere mærket og gjort det yderst repræsentativt i gadebilledet.

LÆS OGSÅ: H&M lancerer nyt eksklusivt designsamarbejde

Partisaner-tørklædet var, inden det kom i hænderne på Lala Berlin-modedesigneren Leyla Piedayesh, lig med politisk undertrykkelse op gennem 1970’erne og synonym med Yassir Arafat (tidligere formand for den palæstinensiske organisation PLO, red.).

I dag forbinder mange dog også tørklædet med det tyske tøjmærke Lala Berlin, som med sin fortolkning af det klassiske partisaner-tørklæde har formået at gøre det mere eksklusivt.

Nu har den aarhusianske tøjbutik STOY, der forhandler tøj fra luksuriøsmærker som Isabel Marant, Masison Margiela og danske Cecilie Bahnsen, så fået æren af at sætte sit præg på det ikoniske tørklæde. Og det har de gjort godt.

stoy-x-lala-berlin-toerklaede.jpg
'Sisters'-tørklædet er koksgråt og skabt i kashmir og med det velkendte Kufiya-mønster.

Det er Lala Berlins signatur-tørklæde, som vi kender det – i kashmir og med det velkendte Kufiya-mønster – men i koksgrå og med et håndtrykt mønster i en mørkere nuance. Klassisk, anvendeligt og med den urbane Berliner-vibe, som Lala Berlin er så kendt for.

Om designsamarbejdet siger Jakob Støy, indehaver af i butikken STOY i Aarhus:

"Når en klassiker bliver brugt af så mange forskellige kvinder over så lang tid, kan det noget unikt. I en tid hvor flere og flere investerer i kvalitet, synes vi, det er passende at indgå et samarbejde med Lala Berlin og lave vores fortolkning af en klassiker i en farve, som vi mener aldrig vil gå af mode."

STOY_X_LalaBerlin_top.jpg
Kampagnen bag 'Sisters'-tørklædet viser forskellige kvinder, som har stylet tørklædet på hver sin måde..

Kampagnen bag det eksklusive designsamarbejde med navnet 'Sisters' har desuden til hensigt at hylde diversitet – noget, tørklædets mange stylingmuligheder og brede appel til kvinder i alle aldre er med til at understøtte.

Kashmir-tørklædet er netop blevet lanceret eksklusivt i STOY-butikken i Aarhus C og på deres hjemmeside www.stoy.com. Det bliver sat til salg i et begrænset antal, så det gælder om at være hurtig, hvis du vil have fingre i det.

Anbefalet til dig