Isabel Friis-Mikkelsen

Foto: Anywear m.fl. Isabel Friis-Mikkelsen

Få Isabel Friis-Mikkelsens skønhedstips

Isabel Friis-Mikkelsen ser toplækker ud, og så har hun et bryllup på vej med Casper Christensen.Desudenstår hun bag Danmarks første drybar – en salon specialiseret i hårstyling, makeup og negle. Ikke overraskende er den 27-årige ejer af Blow særligt glad for produkter, der gør håret nemt at style. Få hendes skønhedstips her.


1. Bader i koriander

Jeg bader i Kiehl’s Coriander bodywash hver morgen. Den dufter helt vildt godt, når den først bliver blandet med vandet, og så er den god for min hud, fordi den ikke virker udtørrende.
Bath and Shower Liquid Body Cleanser, Coriander, Kiehl's, 130 kr.


2. Dobbelt op på serum
Mit ansigt plejer jeg med to forskellige sera – Kiehl’s’ Clearly Corrective Dark Spot Solution om morgenen og mærkets Midnight Recovery Concentrate om aftenen. De er virkelig gode efterfulgt af en ansigtscreme. Lige nu bruger jeg Ultra Facial Cream også fra Kiehl’s.
Midnight Recovery Concentrate, Kiehl's, 290 kr.


3. Makeup der holder
Jeg er blevet meget glad for mineralsk makeup, særligt Youngbloods mineralpudder, der dækker godt og holder hele dagen med den rette primer nedenunder. Lige nu prøver jeg en primer fra Laura Mercier, der er rigtigt god og let i konsistensen.
Foundation Primer, Laura Mercier, 269 kr.

LÆS OGSÅ på Herognu.com: Casper Christensen og Isabel skal giftes

4. Lyserødt til læberne
En af mine absolutte makeupfavoritter er lipgloss fra Chanel. De er altid superfine i farverne, og jeg bruger mest de lyserøde, pink og lilla nuancer.

5. Yndlingsduft
Jeg har to yndlingsdufte: Love in White fra Creed og Alien fra Thierry Mugler. De er meget forskellige, men dufter begge to fantastisk. Jeg bruger Creed om dagen og Alien om aftenen.
Alien, EDT 60 ml, Thierry Mugler, 515 kr.


6. Flødeskum til håret

Jeg er blevet afhængig af Milk Shakes produkter, specielt deres olie til håret og deres flødeskumsbløde leave-in-balsam. De er enormt plejende for håret og gør det nemmere at rede ud og style. Jeg kan også anbefale en god tørshampoo, så holder din føntørring lidt længere.
Conditioning Whipped Cream, Milk Shake, 159 kr.

7. Ultimativ selvforkælelse
Min næste skønhedsinvestering bliver helt sikkert en blow dry, manicure og pedicure hos Blow. Det er så skønt at have hår og negle i orden altid. Derefter bliver det nok vippe-ekstensions, det er en luksus, jeg sætter stor pris på.

LÆS OGSÅ: Her er den bedste beskyttelse til vinterhuden

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Casper Christensen og Negle