chanel cruise 2021/2022
SPONSORERET indhold

Er det her sæsonens smarteste strømpebukser? Chanel siger ja

Chanel har talt: Vil man være rigtig smart den kommende sæson, skal man iføre sig et par fiskenetstrømpebukser. Ja, du læste rigtigt.

Af: Julie Bruun Lund Foto: PR
07. maj. 2021 | Mode | ALT.dk

Det er efterhånden ikke længere nogen hemmelighed, at strømpebukser er the shit. Og ikke bare de sorte. Devisen er snarere; jo mere spraglede, desto bedre.

chanel logostrømpebukser
Ved Chanels modeshow i Paris i 2020 gik HyunJi Shin, Gigi Hadid og danske Mona Tougaard arm i arm ned ad catwalken iført de hypede strømpebukser. Foto: Getty Images.

Da Chanel med chefdesigner Virginie Viard i marts 2020 (inden corona for alvor brød løs) viste deres AW 21-kollektion, udløste de samtidig en strømpebuks-hype.

På catwalken viste det franske modehus nemlig bl.a. strømpebukser med husets monogram, et dobbelt-C, og det fik flere designere til at følge trop – bl.a. mærket Marine Serre og danske Saks Potts – og siden har de logobesatte strømpebukser været overalt på Instagram.

Nu skal dine strømpebukser dog ikke længere kun være i klare pangfarver, med logo eller et spraglet mønster. De skal være af fiskenet. Du ved, den strikkede 80’er-klassiker med diamantformede huller, store eller små.

I hvert fald ifølge Chanel, der tidligere på ugen viste deres nye Cruise 21/22-kollektion. Digitalt, selvfølgelig, og igen med chefdesigner Virginie Viard i spidsen.

Alt var godt: Showet flot, og filmet blandt de hvide kalkstensområder i Carrières de Luminères, et stenbrud i landsbyen Les Beaux-de-Provence, i det sydlige Frankrig.

Ned ad catwalken spankulerede smukke modeller iført alt lige fra frynse- og fjerbesatte nederdele, smukt hæklede sjaler, blonder i alle afskygninger, (endnu et par) smækbukser og så fiskenetstrømpebukser…

Gisp, altså.

chanel fiskenetstroemper.jpg
Ét af de mange looks fra Chanels seneste Cruise-kollektion, 2021/2022.

De er tilbage. Både i hvid og sort. Spørgsmålet er så bare, om denne 80’er-klassiker også finder vej til dit klædeskab i år? Vi er liiiiidt splittede…

Anbefalet til dig