Gannis Helene Skytte deler sit bedste budgettip
SPONSORERET indhold

Gannis Helene Skytte deler sit bedste budgettip

Hver uge kan du komme på visit hos nogle af de stilfulde kvinder, vi møder på vores vej, i EWstylecrush. Denne uge har vi talt god stil med pr-chef for Ganni, 35-årige Helene Skytte.

Foto: Helene Skytte
08. jun. 2015 | Mode | Eurowoman

Office outfit

- Jeg klæder mig meget forskelligt. Den ene dag kan jeg have jeans og "sneaks" på og dagen efter kan jeg have nederdel og stiletter på. Jeg er en sucker for skjorter, især blå og elsker den nye Emoji-skjorte fra Ganni med små dyre poter på lommen - en rigtig pigeting.


Skjorte: Ganni, Jeans: second hand, Sneakers: Reebok, Smykker: Sophie Bille Brahe

Print Maniac

- Min mand kiggede lige en ekstra gang på mig, da jeg kom ned kl. 6:30 om morgenen i mit totale print maniac outfit. Elsker prints og især at mixe dem på kryds og tværs.


Kimono, blondetop og bukser: Ganni, Sko: Marni hosHolly Golightly, Smykker: Sophie Bille Brahe og Olga Bonne.

Sommerlook

- Endelig er sommeren på vej. Jeg skal bo i denne smukke silkekimono hele sommeren. Elsker den brændte rustfarve, og den passer perfekt til min nye, lille Chloe-taske fra HollyGolightly.


Silkekimono: Ganni, Denimshorts: vintage, Taske: Chloe hos Holly Golightly.

Hvad er din favoritbutik og hvorfor?
- Det er meget nemt for mig - det er Holly Golightly. Udover Ganni shopper jeg faktisk kun tøj, accessories og sko her. Bibi, som er ejer af butikken er en formidabel god og unik indkøber, og så er hun god til at købe nogle lidt anderledes styles hjem, dem, ikke alle andre har. Butikken er en drøm at træde ind i, den ultimative kvinde-selv-forkælelse. I udlandet sværger jeg til Liberty i London, her går man ikke tomhændet ud.

Hvad er din favoritwebbutik og hvorfor?
- Jeg elsker luxury secondhand butikken Vestiaire Collective, her kan jeg gøre nogle seje vintagekøb. Eksempelvis Chanel-tasker, Chloe-jeans, gamle Marni-print.

Hvilke 3 ting ønsker du dig lige nu?

1: Halskæde til ca. 9.700 kr. fra Sophie Bille Brahe, 2: Taske til 8.250 kr. fra Marni hos Holly Golightly, 3: Badedragt til 799 kr. fra Ganni.

1 Min ynglingssmykkedesigner er Sophie Bille Brahe og lige nu står denne halskæde højt på min ønskeliste. Har lige set serien Bloodline færdig og her fremgår en lignende halskæde med den fineste søhest og kan ikke få den ud af mit hoved.

2 Elsker denne nye Marni-taske fra Holly Golightly; en klassisk sort taske med et twist med de fine slangeskinds blomster. Er kæmpe fan af print generelt.

3 Dette bliver min all time favorit badedragt. Den sidder så smukt på kroppen og er sej også at style som en sommertop med slidte Levis denim shorts og sandaler.

Hvad er dit bedste køb nogensinde?

Ørering til 12.300 kr. fra Sophie Bille Brahe.
- Har haft denne ørering i to år nu, og den har aldrig forladt mit øre. Den betyder meget for mig.

Hvad er dit favoritskønhedsprodukt?

RMS beauty Living Luminizer til 310 kr. hos River and Raven.

- Jeg ville ønske jeg måtte nævne flere, har mange gode yndlingsprodukter. En smuk hud er vigtig, og denne økologiske highlighter fra RMS Beauty er den bedste. Giver en naturlig smuk sommergylden hud.

Hvad er dit bedste shoppetip?
Tag altid en veninde med på råd... hvis jeg ikke har en veninde med på shoppeturen, så sørger jeg altid for at sende et billede, inden jeg shopper. Kvinder kan nemlig godt komme til at impulskøbe og indimellem er det ting, som ikke er så nødvendige.

Hvem er dit stilikon og hvorfor?

Foto af: Silvia Olsen/REX

- Det skifter meget - og jeg bliver altid inspireret af kvinder på gaden, når jeg rejser til Paris og London. Jeg bliver dog ved med at finde Leandra Medine (Manrepeller) inspirerende. Hun har efter min mening rigtig god stil. Hun kan også overraske og er god til at style med et twist, som man ikke lige forventer. Og så har hun humor ikke mindst, meget befriende.

Hvilken webside finder du mest inspirerende og hvorfor?
Et site som jeg næsten besøger dagligt er The Coveteur, elsker det og syntes ikke, der er andet som matcher det. Elsker deres garderobereportager "Closet", livsstils- og skønhedstips. Den smukke Veronika Heilbrunner har også netop lanceret sit nye online univers Hey Woman - helt sikkert et besøg hver.

Hvad er dit bedste budgettip og hvorfor?

Matas Dry Shampoo til 59,95 kr. hos Matas.

- Syntes et lækkert hår betyder meget for ens look. Jeg har prøvet rigtig mange tørshampoo produkter, men den eneste som er helt i top for mit hår, er Matas Dry Shampoo.

LÆS OGSÅ: "Jeg var så heldig at finde den i en vej-selv-genbrug i Paris"

LÆS OGSÅ: Sommerens hotteste sko: Find gladiatorsandalen, der passer dit budget

LÆS OGSÅ: Tendens: Sådan skaber du de perfekte denimlooks