H&M x Giuliva Heritage

Foto: PR H&M lancerer nyt designsamarbejde med det italienske skrædderhus Giuliva Heritage.

H&M x Giuliva Heritage

H&M lancerer nyt eksklusivt designsamarbejde

Den svenske tøjgigant H&M er klar med et nyt designsamarbejde. Denne gang har de slået sig sammen med det eksklusive, italienske modehus Giuliva Heritage, og vi spår kollektionen stor succes.

H&M har hvert år siden 2004 lanceret en eksklusiv kollektion i samarbejde med et stort designhus, som plejer at blive udsolgt på få minutter.

LÆS OGSÅ: Klovnekarakteren har inspireret til et nyt cool skosamarbejde

Tidligere har anerkendte designere som Isabel Marant, Kenzo og Balmain siddet i designerstolen, og nu er turen så kommet til de skarpe designere bag det italienske modehus Giuliva Heritage, der er kendt for at lave skræddersyet tøj i klassiske silhuetter til både kvinder og mænd og med fokus på bæredygtige materialer.

Vi er mange kvinder, der elsker at låne fra mændenes garderobe, for er der noget mere cool end et oversize jakkesæt? Ikke hvis du spørger os – og H&M, der nu har teamet op med den italienske skrædderduo og skabt en kollektion med inspiration fra klassisk herredesign.

giuliva heritage designs.jpg
Kollektionen består hovedsageligt af smukke jakkesæt, striktrøjer og skjorter. Priserne ligger fra 179 kr. til 1.299 kr.

I det nye samarbejde har de skabt en kollektion i bæredygtige materialer, som indeholder moderne klassikere til garderoben i tidløse farver og designs. Kollektionen lanceres den 3. september og kan købes online på hm.com fra kl. 08.00 samt i udvalgte butikker landet over fra kl. 10.00, når butikkerne åbner.

giuliva heritage designerne.jpg
Designerparret bag Giuliva Heritage, Margherita Cardelli og Gerardo Cavaliere.

Designerne bag Giuliva Heritage fortæller selv, at de håber, at samarbejdet med den svenske tøjkæde giver mulighed for at vise, at skræddersyet tøj er tilgængeligt for alle, sjovt og nemt at bruge sammen med resten af sin garderobe.

“H&M har de samme mål (som os, red.) om at gå i en bæredygtige retning, så vi var enige om at skabe en kollektion til kvinder, som er klassisk og tidløs i designet, og som er lavet af genanvendte og økologiske materialer. Og så elskede vi idéen om, at vores designs ville være for alle og til en rimelig pris. Alle burde have klassiske t-shirts, en blazer og bukser i deres garderobe i forskellige farver, for det er styles, du kan bruge igen og igen.”

Her på redaktionen har vi allerede udset os nogle styles, der gør os klar til at modtage efteråret med åbne arme!

Kollektionen fås i følgende butikker:

  • H&M Amagertorv 23, København K
  • H&M Kultorvet, København K
  • H&M Frederiksberg
  • H&M Lyngby
  • H&M Bruuns Galleri, Aarhus.
Se, hvad vi ellers skriver om: Design, Stil og Tøj