“Jeg elsker silhuetten på disse bukser, der er tilpas klovnede og elegante”
SPONSORERET indhold

“Jeg elsker silhuetten på disse bukser, der er tilpas klovnede og elegante”

Assisterende moderedaktør Camilla Larsson tror på skæve kontraster, hvor punk møder alt fra beatkultur til alpint skiløb og britisk gentleman.

Af: Camilla Larsson Foto: PR
17. nov. 2016 | Mode | Eurowoman

Sport, tweed, klare farver, blomster og velour. Den nye sæson har ingen regler, og hvis det står til assisterende moderedaktør Camilla Larsson, skal der fuld fart på farver, materialemiks og masser af længde på alt fra bukser til frakker og festkjoler.

LÆS OGSÅ: Sådan får du attitude i din hverdagsstil

Bare rolig. hvis du ikke er på udkig efter noget af ovenstående - der er også varm strik, praktiske jakker og en denim nederdel, der kan tilføje noget råt til en simpel skjorte og en spaghettitop til fest.

Strømper, Norse Projects, 129 kr. Silkekjole, Topshop, 1.099 kr. Skjorte, Saint Laurent hos Illum, 5.875 kr. Bukser, By Malene Birger, 1.599 kr.

"Jeg elsker silhuetten på disse bukser, der er tilpas klovnede og elegante til, at de både kan bruges til en sprød skjorte og en hyggelig hættetrøje." Velourbukser, Topshop, 499 kr. 

Parfume, Frederic Malle, 1.099 kr. Taske, Louis Vuitton, 19.199 kr. Tørklæde, 2nd Day, 799 kr. 

Frakke, Beaufille, 13.099 kr. Jakke, 66 North, 1.099 kr.

"Alt, der har været igennem Demna Gvasalias kyndige hænder, bliver i min optik til guld lige nu. Det her er fx ikke bare en velourblazer, men en velourblazer, som kun Vetements ville lave den. Flabet, innovativ og luksuriøs." Blazer, Vetements, 25.999 kr.

Halskæde, Heartmade, 1.699 kr. Nederdel, Topshop, 349 kr. Stiletter, Balenciaga, 16.799 kr. Kortholder, Céline hos Illum, 1.499 kr. Strik, Nørgaard, 899 kr. 

LÆS OGSÅ: 5 jakker, der kan klare lidt af hvert

LÆS OGSÅ: Her er sæsonens 50 bedste tasker

LÆS OGSÅ: Mød Stan Smith og Superstars' afløser