Malene Qvist
SPONSORERET indhold

”Jeg er ikke bange for at hoppe i neon-orange”

Sløjfer og strutskørter går hun en stor bue udenom. I stedet henter sanger og tv-vært Malene Qvist, 29, inspiration i herremoden og elsker når moden skifter og byder på nye tendenser – også selvom det er neon-orange.

Af:: Camilla Larsson Foto: Anitta Behrendt
05. sep. 2012 | Mode | ALT for damerne

Hvor holder du af at shoppe? 
"Jeg er lige flyttet til Østerbro, hvor der er alt fra dyrt design til hyggelige forretninger med lækre accessories og boliginteriør. Når jeg skal købe unikke tasker, militærjakker og festtoppe tager jeg til vintagebutikkerne på Vesterbro og i København K." 

Hvilke er dine favoritdesignere eller mærker? 
"Jeg kan godt lide at blande mærker som Patrizia Pepe, Malene Birger, G Star, House & Gods og Style Butler med budgetvenlige mærker som Just Female, Second Female, Zara og I am." 

Hvad betyder mode og stil for dig? 
"Klæder skaber folk" som man siger, og selvom jeg føler mig ret sikker i min stil, elsker jeg modens evne til at forny sig fra sæson til sæson og selv afprøve de nye tendenser. Jeg er ikke bange for at hoppe i neon-orange, hvis det er det, moden spår."

Hvad ser man dig aldrig i? 
"Kjoler med sløjfer og strutskørt. Jeg er generelt mere til herre- end til damemode og bryder mig ikke om at føle mig hverken for fin eller for piget."

 


Det er hverken sløjfer eller strutskørt, Malene hopper i ved festlige lejligheder, eller når hun optræder. En vest med nitter eller en paillettop i 80’er stil, er tit det, valget falder på. Begge her er fundet vintage.Læs også: "Det er intet mindre end forfærdeligt"