Konfirmationsgaver til hende 2020

Foto: Mikkel Tjellesen Gode idéer til konfirmationsgaven.

Konfirmationsgaver til hende i 2022

17 konfirmationsgaver, der ikke slår fejl

Det kan være svært at finde den helt perfekte konfirmationsgave. Men her kommer hjælpen: Vi har fundet 17 lækre gaveidéer til den heldige konfirmand – gaverne, hun helt sikkert vil elske.

Giv konfirmanden en rejse, hun aldrig glemmer

Hvis hun er den eventyrlystne type, og du ikke vil give noget materielt, men hellere en oplevelse I kan dele, så er en rejse en gave, som alle bliver glade for. Det er et evigt minde, du har sammen med konfirmanden – lige meget om det så er en dagstur til Malmø, eller en uge i New York. Det eneste der gælder er, at I hygger jer i hinandens selskab.

georg-jensen-x-stine-goya-daisy.jpg

Giv konfirmanden en halskæde, der vil klæde hende

De fleste kender Daisy-smykkerne fra Georg Jensen, der blev skabt tilbage i 1940'erne. De er netop blevet refortolket i samabejde med den danske modedesigner Stine Goya, som har gjort udtrykket mere legende. Denne halskæde kombinerer rhodiumbelagt sterlingsølv med håndmalet emalje i forskellige grønne og hvide nuancer. Prisen er i den høje ende, men går man sammen nogle stykker, går det måske an... Pænt er det i hvert fald.

Halskæde, Georg Jensen x Stine Goya, 14.500 kr.

nylontaske prada.jpgGiv konfirmanden en taske til den travle hverdag

En enkel, moderne og ikke mindst smart taske i en praktisk farve. Tasken er virkelig cool, og den ville være oplagt til blå mandag, så hun slipper for at bære rundt på sin telefon, nøgler, pung og andet habengut, der ellers fylder i lommerne.

Nylontaske, Prada, 6.000 kr.

gult-vitrineskab-fra-ikea.jpg

Giv konfirmanden et vitrineskab, som pynter på værelset

Hvis hun er typen, der går meget op i indretning, vil dette vitrineskab fra IKEA være en god gave. Super praktisk og superfin farve.

Vitrineskab, IKEA, 1.199 kr.

solbriller-messyweekend.jpg

Giv konfirmanden et par solbriller, der får alle sæt til at se smartere ud

Et par afslappede, men feminine solbriller i god kvalitet, er perfekte til at skjule de trætte mandagsøjne, eller til give hendes hverdagsstil lidt kant.

Solbriller, MessyWeekend, 700 kr.

ganni-x-juicy-couture.jpg

Giv konfirmanden en sweatshirt, der luner

Lige meget hvilken årstid det er, er en sweatshirt uundværlig – både til de kolde sommeraftener, eller de mørke vintermorgener. Sæt dig selv i føresædet som den bedste gavegiver, og giv hende en sweatshirt fra det nye samarbejde mellem Ganni og Juicy Couture, der var ultrahypet i start 00'erne. Mere smart bliver det næsten ikke.

Sweatshirt, Ganni x Juicy Couture, 1.399 kr.

Giv konfirmanden en gave, som bliver ved med at give

Synes du at en dags fejring er for lidt? Og vil du gerne sprede glæden over flere måneder? Så er et Goodiebox-abonnement et godt valg! Her får konfirmanden en boks hver måned, fyldt med selvforkælelse, fra mærker så som L’Oreal, Benefit, Gosh, Karmameju og Elizabeth Arden.

Abonnement på Goodiebox i 3 måneder, 595 kr.

konfirmation 2021 beoplay.jpgGiv konfirmanden en højtaler, så musikken lyder bedre

En Beoplay-højtaler med det klassiske skandinaviske design, der har 360 graders lyd, er både rigtig nyttig til en teenagefest, men gør i det hele taget alle musikoplevelser til noget helt særligt.

Beolit 20, Beoplay, 3.999 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en vase til en smuk buket

En helt klassisk Royal Copenhagen vase er en gave, der kan følge konfirmanden gennem hele livet. Den går aldrig af mode og kan både bruges på værelset derhjemme, men også i egen bolig senere hen. En såkaldt ”evergreen”.

Vase, Royal Copenhagen, 879 kr.

anni-lu-oereringe.jpg

Giv konfirmanden et par øreringe, der passer til alt

De smukkeste øreringe når hun skal være lidt ekstra – selv med det kedeligste kluns fra bunden af skabet. Disse guldøreringe fra danske Anni Lu er lidt udover det sædvanlige, men hun kan samtidig sagtens tage noget afslappet tøj på og gøre dem til hverdagsøreringe.

Øreringe, Anni Lu, 800 kr.

konfirmation 2021 gubi spejl.jpgGiv konfirmanden et spejl, som næsten er kunst

Et stilet og feminint spejl, der både kan bruges i soveværelset, entreen eller på badeværelset. Det har et enkelt look, og passer ind i mange stilarter.

Spejl, Gubi, 9.999 kr.

loebejakke.jpg

Giv konfirmanden en jakke, der er smart og praktisk

Det sporty look er et hit – her en moderne og let overgangsjakke fra H&M. Det er egentlig en løbejakke, men kan med fordel bruges til hverdag. Og så er det endda en jakke og vest i én. 

Jakke, H&M, 499 kr.stella-eau-de-toilette.jpg

Giv konfirmanden en personlig duft

Stella Eau de Toilette er en parfume, der symboliserer ungdommelighed, selvsikkerhed og så dufter den skønt af roser, citron og mandarin. Den er meget feminin, men med en maskulin undertone. Og vil helt sikkert gøre lykke hos konfirmanden.

Parfume, Stella McCartney, 430 kr.

salomon-sneakers_orange.jpg

Giv konfirmanden et par af sæsonens smarteste sneakers

Et par fede, spritnye sneakers er altid en vinder. Hvad med disse fra Salomon, der er det helt store hit denne sæson? De vil både fungere til den sporty pige, hende der foretrækker behageligt fodtø,j og hende, der går meget op i mode.

Sneakers, Salomon, 1.300 kr.

ring-stone-copenhagen.jpg

Giv konfirmanden en fingerring, der vil være med hende altid

Du gad godt give konfirmanden en smuk ring. Vi foreslår denne fra danske Stone Copenhagen, som er et nyt, smart smykkemærke, der laver smykker i god kvalitet. Ringen er i 925 sterlingsølv forgyldt med 24 karat.

Ring, Stone Copenhagen, 900 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en makeupbørste, så makeuppen kan lægge perfekt

Er hun glad for makeup? Så kan hun altid bruge en god makeupbørste. Nilens Jords klassiske kabuki pensel er specielt velegnet til mineralpudder og er med sin runde form, designet til at lægge en fejlfri makeup i ansigtet og give huden et helt naturligt og ensartet look. Ja tak!

Pure Collection Kabuki Brush, Nilens Jord, 190 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden et abbonement til månedlig inspiration

Er hun interesseret i bolig, mode, skønhed og fan af at læse? Så er et abonnement til et af Story House Egmonts magasiner såsom Eurowoman en supergod gave. Det giver hende mulighed for for alvor at fordybe sig i stærke interviews og spændende tendenser.

Abonnement på Eurowoman, fra 159 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver til børn, Lister og Konfirmation