Konfirmationsgaver til hende 2020
SPONSORERET indhold

17 konfirmationsgaver, der ikke slår fejl

Det kan være svært at finde den helt perfekte konfirmationsgave. Vi har forsøgt at lette opgaven og fundet 17 gode gaveidéer til den heldige konfirmand.

Af: Redaktionen Foto: Mikkel Tjellesen
16. mar. 2023 | Mode | ALT.dk

Giv konfirmanden en rejse, hun aldrig glemmer

Hvis hun er den eventyrlystne type, og du ikke vil give noget materielt, men hellere en oplevelse I kan dele, så er en rejse en gave, som alle bliver glade for. Det er et evigt minde, du har sammen med konfirmanden – lige meget om det så er en dagstur til Malmø, eller en uge i New York. Det eneste der gælder er, at I hygger jer i hinandens selskab.

pura utz_konfirmationsgave.jpg

Giv konfirmanden en halskæde, der vil klæde hende

Hvem elsker ikke en smuk perlehalskæde? Særligt, hvis den er kreeret af Pura Utz – smykkemærket, alle taler om lige nu. Accessory brandet er kendt for bruge finurlige motiver som frugter, hjerter og yin/yang-symboler i smukke farvekombinationer, alle sammen lavet i perler.

Halskæde, Pura Utz, 2.200 kr.

nylontaske prada.jpgGiv konfirmanden en taske til den travle hverdag

En enkel, moderne og ikke mindst smart taske i en praktisk farve. Tasken er virkelig cool, og den ville være oplagt til blå mandag, så hun slipper for at bære rundt på sin telefon, nøgler, pung og andet habengut, der ellers fylder i lommerne.

Nylontaske, Prada, 7.400 kr.

gult-vitrineskab-fra-ikea.jpg

Giv konfirmanden et vitrineskab, som pynter på værelset

Hvis hun er typen, der går meget op i indretning, vil dette vitrineskab fra IKEA være en god gave. Super praktisk og superfin farve.

Vitrineskab, IKEA, 1.499 kr.

messyweekend_konfirmationsgave.jpg

Giv konfirmanden et par solbriller, der får alle sæt til at se smartere ud

Et par smarte, men feminine solbriller i god kvalitet, er perfekte til at skjule de trætte blå mandag-øjne, eller til at opgradere ethvert outfit.

Solbriller, MessyWeekend, 700 kr.

cardigan_konfirmationsgave.jpg

Giv konfirmanden en sweatshirt, der luner

Lige meget hvilken årstid det er, er en striktrøje uundværlig – både til de kolde sommeraftener, eller de mørke vintermorgener. Sæt dig selv i føresædet som den bedste gavegiver, og giv hende en cardigan i cashmereblanding. Den er blød, flot i farven og nem at indkorpoere i de fleste outfits.

Strikcardigan, Arket, 1.490 kr.

Giv konfirmanden en gave, som bliver ved med at give

Synes du, at en dags fejring er for lidt? Og vil du gerne sprede glæden over flere måneder? Så er et Goodiebox-abonnement et godt valg! Her får konfirmanden en boks hver måned, fyldt med selvforkælelse fra mærker som Sandstone, Zenz, Ecooking og Mario Badescu.

Abonnement på Goodiebox, 199 kr. for én måned

konfirmation 2021 beoplay.jpgGiv konfirmanden en højtaler, så musikken lyder bedre

En Beoplay-højtaler med det klassiske, skandinaviske design, der har 360 graders lyd, er god til at fyre op under teenagefesterne – og så pynter den på ethvert værelse.

Beolit 20, Beoplay, 3.999 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en vase til en smuk buket

En helt klassisk Royal Copenhagen-vase er en gave, der kan følge konfirmanden gennem hele livet. Den går aldrig af mode og kan både bruges på værelset derhjemme, men også i egen bolig senere hen. En såkaldt ”evergreen”.

Vase, Royal Copenhagen, 1.029 kr.

anni-lu-oereringe.jpg

Giv konfirmanden et par øreringe, der passer til alt

De smukkeste øreringe, til når hun skal være lidt ekstrafin. Disse guldøreringe fra danske Anni Lu er lidt ud over det sædvanlige – markante, men feminine og i stand til at peppe ethvert outfit op. Øreringene er fremstillet i messing, betrukket med 18 karat guld og dekoreret med sten og perler.

Øreringe, Anni Lu, 800 kr. for et par

konfirmation 2021 gubi spejl.jpgGiv konfirmanden et spejl, som næsten er kunst

Et stilet og feminint spejl, der både kan bruges i soveværelset, entreen eller på badeværelset. Det har et enkelt look, og passer ind i mange stilarter.

Spejl, Gubi, 9.999 kr.

jakke_konfirmationsgave.jpg

Giv konfirmanden en jakke, der er smart og praktisk

Det sporty look er et hit – her en moderne og let overgangsjakke fra H&M. Det er egentlig en løbejakke, men den kan med fordel bruges til hverdag. Og så er det endda en jakke og vest i én. 

Jakke, H&M, 599 kr.clean_konfirmationsgave.jpg

Giv konfirmanden en personlig duft

Citrus, orange blomst og bomuld giver Clean-parfumen Warm Cotton sin rene friske duft. Duften er dejlig mild og vil helt sikkert gøre lykke hos konfirmanden.

Parfume, Clean, 400 kr.

new balance_konfirmationsgave.jpg

Giv konfirmanden et par af sæsonens smarteste sneakers

Et par fede, spritnye sneakers er altid en vinder. Hvad med disse fra New Balance? De vil både fungere til den sporty pige, hende der foretrækker behageligt fodtøj og hende, der går meget op i mode.

Sneakers, New Balance, 1.050 kr.

det ender med os.jpg

Giv konfirmanden en bog, der giver hende noget at snakke med om

Den anmelderroste bog 'Det ender med os' fra 2019 er en fortælling om kærlighedens ultimative pris. Siden den kom frem har forfatteren bag, Colleen Hoover, nærmest opnået stjernestatus på TikTok, hvor hashtagget #itendswithus alene har rundet 1,1 mia visninger. I oktober 2022 kom så efterflølgeren, 'Det begynder med os'. Er konfirmanden læseglad, er bogen her et oplagt valg.

Bogen 'Det ender med os' af Colleen Hoover, Lindhardt og Ringhof, 130 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en makeupbørste, så makeuppen kan lægge perfekt

Er hun glad for makeup? Så kan hun altid bruge en god makeupbørste. Nilens Jords klassiske kabuki pensel er specielt velegnet til mineralpudder og er med sin runde form, designet til at lægge en fejlfri makeup i ansigtet og give huden et helt naturligt og ensartet look. Ja tak!

Pure Collection Kabuki Brush, Nilens Jord, 195 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden et abonnement til månedlig inspiration

Er hun interesseret i bolig, mode, skønhed og fan af at læse? Så er et abonnement til et af Story House Egmonts magasiner en supergod gave. Det giver hende mulighed for for alvor at fordybe sig i stærke interviews og spændende tendenser.

Abonnement på Eurowoman, fra 159 kr.

Anbefalet til dig