Konfirmationsgaver til hende 2019
Foto: Mikkel Tjellesen Gode idéer til konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver til hende

17 konfirmationsgaver, der ikke slår fejl

Det kan være svært at finde den helt perfekte konfirmationsgave. Men her kommer hjælpen: Vi har fundet 17 lækre gaveidéer til den heldige konfirmand – gaverne, hun helt sikkert vil elske.

Foråret nærmer sig, og før du ser dig om, er konfirmationsmånederne lige om hjørnet. Her får du en bunke tips til fede gaver, så du slipper for at købe noget, du egentlig ikke er tilfreds med, eller noget du ville ønske var mere personligt i sidste øjeblik.

LÆS OGSÅ: Har Zara lavet årets pæneste støvler?

Her finder du den sprødeste gave til den konfirmand, du gerne vil forkæle

Giv konfirmanden en rejse, hun aldrig glemmer

Hvis hun er den eventyrlystne type, og du ikke vil give noget materielt, men hellere en oplevelse I kan dele, så er en rejse, en gave alle bliver glade for. Det er et evigt minde du har sammen med konfirmanden – lige meget om det så er en dagstur til Malmø, eller en uge i New York. Det eneste der gælder er, at I hygger jer i hinandens selskab.

En rejse til f.eks. Paris.

Konfirmationsgaver (6).jpg

Giv konfirmanden en halskæde, der vil klæde hende

En halskæde med et vedhæng fra et populært mærke, kan ikke gå galt – den vil først og fremmest minde konfirmanden om dig, men også om den store dag. Derfor er en fin halskæde en personlig og stilren gave.

Halskæde, Georg Jensen, 7.975 kr.

Konfirmationsgaver (3).jpg

Giv konfirmanden en taske til den travle hverdag

En enkel, moderne og ikke mindst smart taske i en meget populære elegant farve. Tasken er virkelig praktisk, og den ville være oplagt til blå mandag, så hun slipper for at bære rundt på sin telefon, nøgler, pung og andet habengut, der ellers fylder i lommerne.

Taske, Mulberry hos Collage The Shop, 5.800 kr.

Konfirmationsgaver (14).jpg

Giv konfirmanden en reol, som pynter på værelset

Hvis hun er typen, der går meget op i bolig, ville denne Piet Hein Eek for IKEA-reol være en virkelig god gave. Super praktisk og ikke mindst super fin.

Reol, Piet Hein Eek for IKEA, 699 kr.

Konfirmationsgaver (7).jpg

Giv konfirmanden et par solbriller, der får alle sæt til at se smartere ud

Et par afslappede, men feminine solbriller i god kvalitet, er perfekte til at skjule de trætte mandagsøjne, eller give hendes hverdagsstil lidt kant.

Solbriller, Céline hos Boozt.com, 3.349 kr.

Konfirmationsgaver (13).jpg

Giv konfirmanden en sweatshirt, der luner

Lige meget hvilken årstid det er, er en sweatshirt et must have – både til de kolde sommeraftener, eller de mørke vintermorgener.

Sweatshirt, Calvin Klein 205W39NYC hos MyTheresa, 4.150 kr.

Giv konfirmanden en gave, som bliver ved med at give

Synes du at en dags fejring er for lidt? Og vil du gerne sprede glæden over flere måneder? Så er et Goodiebox abonnement et godt valg! Her får konfirmanden en boks hver måned, fyldt med selvforkælelse, fra mærker så som L’Oreal, Benefit, Gosh, Karmameju og Elizabeth Arden.

Abonnement på Goodiebox i 3 måneder, 399 kr.

Konfirmationsgaver (10).jpg

Giv konfirmanden en højtaler, så musikken lyder bedre

En Beoplay-højtaler med det klassiske skandinaviske design, der har 360 graders lyd, er både rigtig nyttig til en teenagefest, men gør i det hele taget alle musikoplevelser til noget helt særligt.

Beolit 17, Beoplay, 4.000 kr.

Konfirmationsgaver (11).jpg

Giv konfirmanden en vase til en smuk buket

En helt klassisk Royal Copenhagen vase, er en gave der kan følge konfirmanden gennem hele livet. Den går aldrig af mode og kan både bruges på værelset derhjemme, men også i egen bolig senere hen. En såkaldt ”evergreen”.

Vase, Royal Copenhagen, 800 kr.

Konfirmationsgaver (12).jpg

Giv konfirmanden et par øreringe, der passer til alt

De smukkeste øreringe når hun skal være lidt ekstra – selv med det kedeligste kluns fra bunden af skabet. Disse guldøreringe fra Saint Laurent er lidt udover det sædvanlige, men hun kan samtidig sagtens tage noget afslappet tøj på, og gøre dem til hverdagsøreringe.

Øreringe, Saint Laurent, 3.700 kr.

Konfirmationsgaver (15).jpg

Giv konfirmanden et spejl, som næsten er kunst

Et stilet og feminint spejl, der både kan bruges i soveværelset, entreen eller på badeværelset. Det har et enkelt look, og passer ind i mange stilarter. Det fås desuden i mange størrelser og farver.

Spejl, Gubi hos Magasin, 5.595 kr.

Konfirmationsgaver (16).jpg

Giv konfirmanden en jakke, der er smart og praktisk

Skaterstil er et hit – her en moderne og let overgangsjakke fra Vans. Jakken har en superenkel front, men med en twist af tern på ryggen.

Jakke, Vans hos Zalando, 649 kr.

Konfirmationsgaver (1).jpg

Giv konfirmanden en personlig duft

Stella Eau de Toilette, er en parfume der symboliserer ungdommelighed, selvsikkerhed og så dufter den skønt af roser, citron og mandarin. Den er meget feminin, men med en maskulin undertone. Og vil helst sikkert gøre lykke hos konfirmanden.

Parfume, Stella McCartney hos Nicehair.dk, 750 kr. (sponsoreret)

Konfirmationsgaver (9).jpg

Giv konfirmanden et par af sæsonens smarteste sneakers

Et par fede spritnye sneakers er altid en vinder. Hvad med disse New Balance 990? De vil både fungere til den sporty pige, hende der foretrækker det behagelige og hende der går meget op i mode.

Sneakers, New Balance hos Rezet Store, 1.600 kr.

Konfirmationsgaver (2).jpg

Giv konfirmanden en fingerring, der vil være med hende altid

Til hende du skal glæde med en ekstra stor gave, men ikke mindst en meget personlig gave. En ring, der som regel altid falder i god jord, og Marianne Dulongs ”Delphis ring”, med 18 K guld og 1 brillant er et godt eksempel herpå.

Ring, Dulong Fine Jewelry, 4.900 kr.

Konfirmationsgaver (4).jpg

Giv konfirmanden en makeup-pensel, så makeuppen kan lægge perfekt

Er hun glad for makeup? Så kan hun altid bruge en god makeup børste. Nilens Jords foundation børste er beregnet til at ud tone din flydende foundation og give huden et helt naturligt og ensartet look.

Foundation-børste, Nilens Jord hos Magasin, 225 kr.

Konfirmationsgaver (5).jpg

Giv konfirmanden et abbonement til månedlig inspiration

Er hun interesseret i bolig, mode, skønhed og fan af at læse? Så er et abonnement til et magasin, som Eurowoman, en megafed gave. Det giver hende mulighed for, for alvor at fordybe sig i stærke interviews og spændende tendenser.

Abonnement på Eurowoman.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver til børn, Lister og Konfirmation