Konfirmationsgaver til hende 2020
Foto: Mikkel Tjellesen Gode idéer til konfirmationsgaven.

Konfirmationsgaver til hende 2020

17 konfirmationsgaver, der ikke slår fejl

Det kan være svært at finde den helt perfekte konfirmationsgave. Men her kommer hjælpen: Vi har fundet 17 lækre gaveidéer til den heldige konfirmand – gaverne, hun helt sikkert vil elske.

Giv konfirmanden en rejse, hun aldrig glemmer

Hvis hun er den eventyrlystne type, og du ikke vil give noget materielt, men hellere en oplevelse I kan dele, så er en rejse, en gave alle bliver glade for. Det er et evigt minde du har sammen med konfirmanden – lige meget om det så er en dagstur til Malmø, eller en uge i New York. Det eneste der gælder er, at I hygger jer i hinandens selskab.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en halskæde, der vil klæde hende

En halskæde med et vedhæng fra et populært mærke, kan ikke gå galt – den vil først og fremmest minde konfirmanden om dig, men også om den store dag. Derfor er en fin halskæde en personlig og stilren gave.

Halskæde, Georg Jensen, 7.975 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en taske til den travle hverdag

En enkel, moderne og ikke mindst smart taske i en meget populære elegant farve. Tasken er virkelig praktisk, og den ville være oplagt til blå mandag, så hun slipper for at bære rundt på sin telefon, nøgler, pung og andet habengut, der ellers fylder i lommerne.

Taske, Gucci hos Collage The Shop, 7.350 kr.

vitrineskab IKEA konfirmationsgave.jpg

Giv konfirmanden et vitrineskab, som pynter på værelset

Hvis hun er typen, der går meget op i indretning, vil dette vitrineskab fra IKEA være en god gave. Super praktisk og superfin farve.

Vitrineskab, IKEA, 1.199 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden et par solbriller, der får alle sæt til at se smartere ud

Et par afslappede, men feminine solbriller i god kvalitet, er perfekte til at skjule de trætte mandagsøjne, eller give hendes hverdagsstil lidt kant.

Solbriller, Ray-ban hos Boozt.com, 1.890 kr. 1417.50 kr

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en sweatshirt, der luner

Lige meget hvilken årstid det er, er en sweatshirt et must have – både til de kolde sommeraftener, eller de mørke vintermorgener.

Sweatshirt, Étoile Isabel Marant hos MyTheresa, 1.340 kr. 940 kr.

Giv konfirmanden en gave, som bliver ved med at give

Synes du at en dags fejring er for lidt? Og vil du gerne sprede glæden over flere måneder? Så er et Goodiebox-abonnement et godt valg! Her får konfirmanden en boks hver måned, fyldt med selvforkælelse, fra mærker så som L’Oreal, Benefit, Gosh, Karmameju og Elizabeth Arden.

Abonnement på Goodiebox i 3 måneder, 499 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en højtaler, så musikken lyder bedre

En Beoplay-højtaler med det klassiske skandinaviske design, der har 360 graders lyd, er både rigtig nyttig til en teenagefest, men gør i det hele taget alle musikoplevelser til noget helt særligt.

Beolit 17, Beoplay, 4.000 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en vase til en smuk buket

En helt klassisk Royal Copenhagen vase er en gave, der kan følge konfirmanden gennem hele livet. Den går aldrig af mode og kan både bruges på værelset derhjemme, men også i egen bolig senere hen. En såkaldt ”evergreen”.

Vase, Royal Copenhagen, 799 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden et par øreringe, der passer til alt

De smukkeste øreringe når hun skal være lidt ekstra – selv med det kedeligste kluns fra bunden af skabet. Disse guldøreringe fra Saint Laurent er lidt udover det sædvanlige, men hun kan samtidig sagtens tage noget afslappet tøj på og gøre dem til hverdagsøreringe.

Øreringe, Saint Laurent, 3.700 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden et spejl, som næsten er kunst

Et stilet og feminint spejl, der både kan bruges i soveværelset, entreen eller på badeværelset. Det har et enkelt look, og passer ind i mange stilarter. Det fås desuden i mange størrelser og farver.

Spejl, Gubi hos Magasin, 5.595 kr. 3.916,50 kr

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en jakke, der er smart og praktisk

Det sporty look er et hit – her en moderne og let overgangsjakke fra Stella McCartney for Adidas. Jakken har en superenkel front og bag, men med en twist af smarte, blanke detaljer med logoer.

Jakke, Stella McCartney for Adidas hos Zalando, 1.595 kr. 798 kr.Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en personlig duft

Stella Eau de Toilette er en parfume, der symboliserer ungdommelighed, selvsikkerhed og så dufter den skønt af roser, citron og mandarin. Den er meget feminin, men med en maskulin undertone. Og vil helt sikkert gøre lykke hos konfirmanden.

Parfume, Stella McCartney hos Nicehair.dk, 750 kr. 652,50 kr. (sponsoreret)

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden et par af sæsonens smarteste sneakers

Et par fede, spritnye sneakers er altid en vinder. Hvad med disse New Balance 990? De vil både fungere til den sporty pige, hende der foretrækker behageligt fodtøj og hende, der går meget op i mode.

Sneakers, New Balance hos Rezet Store, 1.600 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en fingerring, der vil være med hende altid

Til hende du skal glæde med en ekstra stor gave, men ikke mindst en meget personlig gave. En ring a la Marianne Dulongs ”Delphis ring” med 18 K guld og 1 brillant falder som regel altid i god jord.

Ring, Dulong Fine Jewelry, 4.900 kr.

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden en makeupbørste, så makeuppen kan lægge perfekt

Er hun glad for makeup? Så kan hun altid bruge en god makeupbørste. Nilens Jords klassiske kabuki pensel er specielt velegnet til mineralpudder og er med sin runde form, designet til at lægge en fejlfri makeup i ansigtet og give huden et helt naturligt og ensartet look. Ja tak!

Pure Collection Kabuki Brush, Nilens Jord, 190 kr. (sponsoreret)

Konfirmationsgave til hende 2020

Giv konfirmanden et abbonement til månedlig inspiration

Er hun interesseret i bolig, mode, skønhed og fan af at læse? Så er et abonnement til et magasin som Eurowoman en supergod gave. Det giver hende mulighed for for alvor at fordybe sig i stærke interviews og spændende tendenser.

Abonnement på Eurowoman.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver til børn, Lister og Konfirmation