MAC

Foto: James Cochrane Få Global Senior Artist Massimo Mazzotta Møllers tips til mat magi.

Massimo Mazotta Møller: "For at minimere rødme og ujævnheder anbefaler jeg..."

Kinder, øjne og læber har fået en ny konsistens og finish at lege med. Den er mat. Glem alt om fed og pudret makeup, der er svær at arbejde med.

Makeupartisternes go to-brand MAC har specialiseret sig i produkter med den nye hit-konsistens mat. Massimo Mazzotta Møller er Global Senior Artist for MAC i de nordiske lande og mestrer den matte makeup. Han mener, at mat “med dens silkebløde konsistens har en tidløs elegance over sig”.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Få Massimo Mazzotta Møllers bedste tips her:

Massimio Mazzotta Moller
Massimo Mazzotta Møller. Foto: PR.

Hvilke produkter er oplagte, hvis man går efter et naturligt look?

– For at minimere rødme og ujævnheder anbefaler jeg MAC Studio Fix 24h Concealer. Påfør en minimal mængde med fingrene, den absorberes hurtigt og giver en mat finish. Brug en stor, blød børste til at skabe et slør med MAC Bronzing Powder. Brug den på kinderne, og stryg den let på øjenlågene. Afslut med et lag af Extended Play Lash Mascara og Just Lip Conditioner.

Og hvis man er lidt mere vovet og klar på et mere dramatisk look, hvad gør man så?

– Hvis du er klar på at lege, kan du tilføje en transparent nude glimmer-øjenskygge som MAC Dazzleshadow I like 2 Watch. Det vil bryde den matte finish. Og så matte læber med den nye Powder Kiss Lipstick Devoted to Chili. Den føles let på læberne og giver en blød, udvisket farveintensitet. Oplagt som hverdagslæbestift.

LÆS OGSÅ: Det siger dine skønhedsrutiner om dig

Hvilke tricks vil du give videre, når det handler om den matte finish?

– Normalt er matte produkter ofte meget dækkende, pigmenteringen intens, og farverne synlige, så vær blid, når du lægger en mat makeup. Brug korte og hårde børster, når du påfører makeuppen, og blød efterfølgende op med blødere børster, så du ikke får nogen skarpe kanter. Mat makeup kræver lidt ekstra arbejde, men holder også længere. Brug gerne primere, som gør det nemmere at påføre den matte makeup, og holder den på plads. Jeg bruger Prep + Prime Natural Radiance under foundation og pudder, til øjnene Prep + Prime 24hour Extend Eye Base, og til læberne Prep + Prime Lip.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Hvis der kun skal ét mat produkt ind i makeuppen …?

– MAC Prep + Prime Fix + Matte er den perfekte matte finishing spray til alle hudtyper. Ryst den godt, og spray den så over ansigtet, og brug den gerne igen og igen i løbet af dagen for at holde skinnende hud under kontrol.

Massimo Mazzotta Møller anbefaler

  1. Extended Play Lash Mascara, MAC, 165 kr.
  2. Prep + Prime Fix + Matte, MAC, 170 kr.
  3. Prep + Prime 24hour Extend Eye Base, MAC, 175 kr.
  4. Studio Fix 24h Concealer, MAC, 165 kr.
  5. Dazzleshadow I Like To Watch, MAC, 185 kr.
  6. Bronzing Powder Matte Bronze, MAC, 225 kr.
  7. Powder Kiss Lipstick Devoted To Chili, MAC, 165 kr.
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Makeup og Trends