Tips til god mundhygiejne
SPONSORERET indhold

10 produkter, der sikrer dig et indbydende mundtøj

Den har været gemt væk bag et mundbind, men nu skal din mund have lidt opmærksomhed og kærlighed. Vi guider dig til bløde og indbydende læber, et skønt tandsæt og en himmelsk odeur.

Af:: Marie Lodberg Foto: Getty Images og PR
15. jul. 2022 | Mode | Eurowoman

AESOP

Hvis du går rundt og har følelsen af, at der bor et dødt dyr i din mund, er Aesops mundvask en redningskvinde. Mundskyllens indhold af mynte og anis giver munden samme følelse som kroppen efter et iskoldt bad. Uh og aaah!

Mouthwash fra AESOP, 160 kr.

LÆS OGSÅ: Her er de 25 bedste produkter til krop og ansigt

Lebon toothpaste

Tandpastatyperne bag Le Bon, der har en kollektion på ni forskellige smage, bl.a. appelsinblomst, lakrids, kanel, ylang-ylang og grøn te, henter deres ingredienser i Grasse i Sydfrankrig, hvor alt dufter og smager himmelsk.

Sweet Extravagance fra LEBON, 110 kr.

Mac Cosmetics

Godt begyndt er halvt fuldendt. Læberne skal være som et glat og modtageligt lærred, inden der bliver fyldt på med pleje og farve. En sukkerbaseret scrub, som du masserer på læberne og skyller af med vand, fjerner den knastørre hud.

Lip Scrub Sweet Vanilla fra MAC, 155 kr.

Hermes

Hold da fast, det kan være svært at ramme en pæn neutral nuance til læberne. Enten går der kødpølse i den eller også bliver det for nikotingult. Hermès ved, ikke overraskende, hvordan en klædelig lys tone skal tage sig ud, så den fremhæver læberne på bedste vis.

Rouge Hermès i farven Beige d’Eau fra HERMÈS, 539 kr.

LÆS OGSÅ: ”Mønstre binder på mange måder mennesker og kulturer sammen”

LA MER

Et serum til læberne, der giver let glans med La Mers superstjerne-ingrediens Miracle Broth, brygget på planter fra havets dyb. For ja, fermenteret tang kan både fugte og glatte dine læber. God som primer under læbestift.

Lip Serum fra LA MER, 600 kr.

COSMIC DEALER

I løbet af natten samler der sig bakterier i munden, som kan give barbarisk morgenånde. Du kan slippe af med dem ved at skrabe tungen med tungerenseren som det allerførste, når du står op.

A Tongue Cleaner Changed My Life fra COSMIC DEALER, 179 kr. hos Ilovebeauty.dk

BOTANICAL_BOUCHE_COSMIC_DEALER_HOS_I_LOVE_BEAUTY_159_DKK copy.jpg

Oil pulling er noget dem med god tid og et holistisk sundhedssyn har gang i om morgenen, hvor der gurgles og hvirvles olie rundt i munden i 20 minutter for at rense og styrke immunforsvaret. Mindre kan også gøre det. Giv munden et par pift med den velsmagende myntespray med seks forskellige økologiske olier, du ikke skal spytte ud igen.

Botanical Bouche fra COSMIC DEALER, 159 kr. hos Ilovebeauty.dk

TROMBORG

Ingen over, ingen under. Skal du kun have ét produkt til læberne, så lad det være Tromborgs læbecreme, der lægger sig som et hvidt lag, når den smøres på læberne, men hurtigt smelter ind og giver et mat og vedvarende resultat.

Lip Cure fra TROMBORG, 160 kr.

CLARINS

Er det en læbebalsam? Nej. Er det en lipgloss? Nej. Det er en læbeolie med jojoba-, hasselnød- og rosenolie, der giver fugt og pleje hele dagen og lige det der klædelige hint af shine og farve, som havde et hindbær bidt dig i læben. You sexy motherfucker.

Lip Comfort Oil i farven 02 Raspberry fra CLARINS, 180 kr.

LÆS OGSÅ: 12 kendte kvinder: Her er min yndlingsduft

BYREDO

Divorce hedder den røde farve på læbestiften. Hvem ved, om det betyder en farlig begyndelse på en skilsmisse, eller det er læbestiften, der skal få dig ud på dansegulvet igen efter et brud? Breakup eller ej, brug den, som du behager, for den er drønflot.

Lipstick i farven Divorce fra BYREDO, 290 kr.

Anbefalet til dig